Polemik & Kulis
25 Şub 2017 11:23 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:31

Habertürk'te flaş gelişme! Hangi yönetici görevi bıraktı? (Medyaradar/Özel)

Habertürk'te şok bir gelişme yaşandı. Deneyimli isim kısa bir süre önce getirildiği görevi bıraktı.

Habertürk TV'de 4 ay önce Haber Müdürlüğü görevine getirilen Sorel Dağıstanlı görevi bıraktı.

Habertürk TV Genel Müdürü Veyis Ateş tarafından 21 Eylül 2016'da yaklaşık 4 ay önce atandığı görevinden ani bir kararla ayrılan başarılı haberci Sorel Dağıstanlı, Haber Merkezi çalışanlarına görevi kendi kararıyla bıraktığını açıkladı.

Habertürk TV'de yaptığı dosya haberlerle dikkat çeken Dağıstanlı, Haber Müdürlüğü'nün yanı sıra, haftada bir gün ekrana gelen Haber Sahası adlı bir program sunuyordu. Dağıstanlı, bundan böyle programını sunmaya devam edecek. Haber Merkezi'nin komutası ise Şef Editör Fikret Bulut'ta olacak.

Sorel Dağıstanlı'nın haber merkezindeki yakın arkadaşlarına ani ayrılığının gerekçesi olarak, "Kendi ekibimi kuramadım. Terfi zammı da alamadım. Program sunmak daha iyi. Yönetimle konuşup bıraktım" dediği öğrenildi.



SOREL DAĞISTANLI KİMDİR?

Sorel Dağıstanlı 28 Ocak 1974'de İstanbul'da doğdu.İlköğrenim ve lise eğitiminin ardından Uludağ Üniversitesi İktisat Fakültesinden Mezun oldu. Mesleğe radyocu olarak başlayan Dağıstanlı Best Fm,Number One, Radyo D ve haber radyosu Radyo Foreks'te editör-spiker ve haber program yapımcısı olarak çalıştı. Televizyonculuk yaşamı ise Kanal D ile başladı. Aranıyor programı sabah haberleri ve ara haberlerde görev aldı. Ardından 1 yıllığına ABD'ye giderek İngilizce sertifika programına katıldı. Döndükten sonra Habertürk TV'de çalışmaya başlayan Sorel Dağıstanlı spiker muhabir olarak çalışmalarını sürdürmekteydi. Çok sayıda seslendirme yapan haberciliğe dair çok yönlü farklı çalışmalar yapan Sorel Dağıstanlı radyoculuk, editörlük, muhabirlik ve televizyonculuğa dair var olan birikimini yansıtarak habercilikteki başarısıyla öne çıkmaktadır.

MEDYARADAR/ÖZEL