Medya
17 Haz 2017 12:57 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:55

Habertürk yazarı Avşar kızına destek attı: Hülya Avşar'ın dekoltesi sizi niye gerdi?

Habertürk yazarı Sevilay Yılman, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sanatçılar iftarında Hülya Avşar'ın giydiği kıyafeti eleştirenlere Emine Erdoğan'lı cevap verdi.

Hülya Avşar'ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sanat ve spor camiasına verdiği iftarda giydiği kıyafet sosyal medyada tepki konusu olmuştu.

“Hülya Avşar dekolteni kapat!” hastagi TT olurken, Hülya Avşar "Cumhurbaşkanı ve eşinin böyle bir problemi yok. Kimin ne giydiğine bakmadılar bile. (...) En ufak bir rahatsızlık hissi, en ufak bir garip bakışları olmadı" demişti.

Hülya Avşar'a destek veren Habertürk gazetesi yazarı Sevilay Yılman, bizzat şahit olduğu Emine Erdoğan-Hülya Avşar karşılaşmasıyla ilgili bir anısını paylaştı.

İşte Sevilay Yılman'ın o yazısı...

HÜLYA'NIN DEKOLTESİ SİZİ NİYE GERDİ?

Konuşacak, yaygara koparacak başka bir konu kalmamış sanki, takmışlar Hülya Avşar’ın Huber Köşkü’nde giydiği kıyafetin dekoltesine. Efendim, bir iftar yemeğinde üstelik de Cumhurbaşkanı ve eşinin verdiği bir davette omzu açıkta bırakan elbise nasıl giyilirmiş! Günlerdir, “Hülya Avşar dekolteni
kapat!” başlığı altında bu mevzu üzerine yazıp çiziyor ahali.

Hülya da dün sorulunca çok okkalı bir cevap vermiş: “Cumhurbaşkanı ve eşinin böyle bir problemi yok. Kimin ne giydiğine bakmadılar bile. Orada herkes olduğu gibi kabul edildiği için ben de o iftara gittim zaten. En ufak bir rahatsızlık hissi, en ufak bir garip bakışları olmadı.O elbiseyi giyip de gidemeyeceğim bir ortam olsaydı, zaten gitmezdim.Tarzımı, karakterimi değiştiremezsin benim. Ben yıllardır kimsem, neysem oyum. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Emine Hanım’ın böyle bir bakışa sahip olmadıklarını zaten biliyorum. Bu yüzden ben o kıyafeti giyerken, ‘Acaba giysem mi giymesem mi?’ diye düşünmedim bile.”

Katılıyorum Hülya Avşar’a!

Aynen dediği gibi. Daha önce bizzat şahitlik etmiştim bir davette. TİKAD yemeğiydi sanıyorum. Emine Erdoğan’ın himayesindeydi davet. Ve o gece sahne alan Hülya öyle bir elbise tercih etmişti ki davetteki birçok insan o kıyafeti aşırı dekolte bulmuştu. O yüzden de bütün gece göz ucuyla sahnedeki Hülya’yı değil, tam karşısında oturan Emine Hanım’ın ona bakışını, yaklaşımını seyretmişlerdi. Ve şaşırmışlardı tabii; çünkü Emine Hanım her zamankinden farklı değildi. Kâh Hülya’nın şarkılarına eşlik etti gece boyu, kâh alkış çırptı, kâh esprilerine kahkahalarla güldü.

Diyeceğim şu ki: Olduğunu sanıyor bazıları ama gerçekten ne Cumhurbaşkanı’nın, ne de eşinin insanların kılığıyla, kıyafetiyle ilgili bir derdi yok! Bu sadece Hülya’ya mahsus bir durum da değil üstelik. Her zaman aynı yaklaşımdalar ama maalesef bu bilinmiyordu. O nedenle ben bu olayı, hem
laik kesimin bir şeylerin doğrusunu bilmesi, hem de kraldan çok kralcılık taslayan bazılarının çenesini kapatması adına çok faydalı buldum!