Polemik & Kulis
21 Eyl 2016 12:15 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 21:33

Habertürk TV'de atama! Haber Müdürü kim oldu? (Medyaradar/Özel)

Genel Yayın Yönetmenliği'ni Veyis Ateş'in yürüttüğü Habertürk TV'de bir atama gerçekleşti.

Habertürk TV'de Haber Müdürlüğü görevine haberciliği ve başarılı sunumuyla dikkat çeken bir isim olan Sorel Dağıstanlı getirildi.

Atama kararı az önce Habertürk TV Genel Yayın Yönetmeni Veyis Ateş tarafından çalışanlara duyuruldu. İşte Ateş'in yaptığı atama duyurusu:

"Değerli arkadaşlar
Bugüne dek yaptığı başarılı haberlerle kurumumuzu temsil eden arkadaşımız Sorel Dağıstanlı bundan böyle Habertürk TV Haber Müdürü ünvanıyla kurumumuzdaki çalışmalarına devam edecektir.  
Mevcut Haber Müdürü, değerli arkadaşımız Fikret Bulut da Şef Editör ünvanıyla görevini sürdürecektir.
Her iki kıymetli arkadaşımıza yeni görevlerinde başarılar dilerim."

SOREL DAĞISTANLI KİMDİR?

Sorel Dağıstanlı 28 Ocak 1974'de İstanbul'da doğdu.İlköğrenim ve lise eğitiminin ardından Uludağ Üniversitesi İktisat Fakültesinden Mezun oldu. Mesleğe radyocu olarak başlayan Dağıstanlı Best Fm,Number One, Radyo D ve haber radyosu Radyo Foreks'te editör-spiker ve haber program yapımcısı olarak çalıştı. Televizyonculuk yaşamı ise Kanal D ile başladı. Aranıyor programı sabah haberleri ve ara haberlerde görev aldı. Ardından 1 yıllığına ABD'ye giderek İngilizce sertifika programına katıldı. Döndükten sonra Habertürk TV'de çalışmaya başlayan Sorel Dağıstanlı spiker muhabir olarak çalışmalarını sürdürmekteydi. Çok sayıda seslendirme yapan haberciliğe dair çok yönlü farklı çalışmalar yapan Sorel Dağıstanlı radyoculuk, editörlük, muhabirlik ve televizyonculuğa dair var olan birikimini yansıtarak habercilikteki başarısıyla öne çıkmaktadır. 



MEDYARADAR/ÖZEL