Televizyon
10 Haz 2016 09:27 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 21:18

Habertürk TV ekranlarında gergin anlar! İsmail Saymaz ile Muhsin Kızılkaya fena kapıştı!

Habertürk'te Veyis Ateş'in modarötürlüğünü üstlendiği Gündem Siyaset'te çözüm süreci tartışıldı. Programda gazeteciler İsmail Saymaz ve Muhsin Kızılkaya birbirine girdi.

Habertürk'te 'Gündem Siyaset' programında gazeteci İsmail Saymaz ile AK Parti eski milletvekili ve yandaş yazar Muhsin Kızılkaya'nın ' Cihangir' tartışması damgasını vurdu.

İsmail Saymaz, çözüm sürecinin şeffaf bir şekilde yürütülmediği için başarısızlığa uğradığını söylemesi üzerine Muhsin Kızılkaya, "Bunlar entellektüel gevezelik. Cihangir'de tartışırsınız" dedi.

CİHANGİR'İN HER KÖŞESİNDE İÇTİN Mİ İÇMEDİN Mİ?

Kızılkaya'nın bu sözleri üzerine İsmail Saymaz, "Cihangir'i sen benden çok daha iyi bilirsin. Her köşesinde, her sokağında içtin mi içmedin mi?" diye sordu.

Kızılkaya, bu soruya cevap veremeyince "Kurtuluş Tayiz 12 yıl PKK'dan hapis yatıp çıkmışsa ne olmuş. Bu onu suçlu mu yapar" diyerek tartışmayı başka bir zemine çekmeye çalıştı.

İsmail Saymaz "Nasıl bir üslup ya, inanılır gibi değil. İyi ki ikinci dönem milletvekili yapılmamışsınız, yoksa mecliste vekillere saldırırdınız" diyerek Kızılkaya'ya çok sert yüklendi.

İşte polemiğin doruk yaptığı o anlar: