Polemik & Kulis
30 Mar 2018 11:08 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:07

Habertürk ile yolları ayrılmıştı; yeni adresi neresi oldu? (Medyaradar/Özel)

Habertürk gazetesi Ankara Eki’ni kapatarak 7 gazetecinin işine son vermişti.

Ciner Medya Grubu'nda geçtiğimiz yıl sonuna doğru 'maliyetleri azaltma' politikası gereğince Adana, İzmir ve Ankara matbaaları kapatılmış, HT Egeli ekinde ise "Aşırı masraf ve maliyetler" gerekçe gösterilerek 10 kişinin işine son verilmişti.

Grupta "kemer sıkma" politikasından son olarak Habertürk Gazetesi Ankara Eki nasibini almış ve yönetim Ankara Eki’ni kapatmıştı.

Kapatma kararıyla birlikte 7 gazetecinin de işine son verilmiş, Neslihan Can da işsiz gazeteciler kervanına katılmıştı. Deneyimli muhabirin yeni adresi belli oldu.

Neslihan Can, saglikmuhabiri.com için yazmaya başladı.



Söz konusu anlaşma şu şekilde duyuruldu:

NESLİHAN CAN ARTIK SAGLİKMUHABİRİ.COM İÇİN YAZACAK

HaberTürk Gazetesi’nde yaptığı başarılı sağlık haberleriyle öne çıkan Neslihan Can, saglikmuhabiri.com ekibine katıldı. Daha önce saglikmuhabiri.com tarafından defalarca günün muhabiri seçilen Neslihan Can, özel haberleri, röportajları ve köşe yazıları aramızda olacak.

Aramızda görmekten onur duyduğumuz Neslihan Can, meslek hayatında kısa sürede çok işler başardı. Neslihan Can, mesleğin umut vaat eden muhabiri olmaktan daha çok umudu oldu. Etik, ilkeli ve dürüst habercilik anlayışını sağlık uzmanlığıyla birleştiren Neslihan Can’a kariyerinde başarılarının devamını dileriz.

sağlikmuhabiri.com Yönetimi