Polemik & Kulis
12 Eki 2016 09:43 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 21:35

Habertürk 'eş değiştirme partisi' yüzünden kovmuştu, yeni adresi neresi oldu? (Medyaradar/Özel)

Gazeteci Işıl Cinmen 'swinger'larla (eş değiştiren) ilgili hazırladığı haberler ve röportajlar nedeniyle Habertürk'teki işinden olmuştu.

Swinger partileriyle ilgili hazırladığı haberler ve röportajlar nedeniyle Habertürk'le yolları ayrılan gazeteci Işıl Cinmen’in yeni gazetesi belli oldu.

Habertürk'te yazdığı spekülatif yazılar ve yaptığı röportajlar ile dikkat çeken Işıl Cinmen, Posta Gazetesi’yle anlaştı.

Posta’yla el sıkışan Cinmen, bundan böyle Posta Cumartesi ve Pazar eklerinde yazacak ve röportaj yapacak. İlk haberi için hamama giren Cinmen’in göbek taşı üzerinde yaptığı çekim şimdiden ilgi topladı.

Cinmen, tarihi Çemberlitaş Hamamı’na gitti. Soyundu, yıkandı, çalışanlarla konuştu, yazdı..





IŞIL CİNMEN KİMDİR?

Saint Benoit'dan sonra Bilgi Üniversitesi medya iletişim bölümünden mezun olan Işıl Cinmen eğitimine New York Üniversitesi Televizyon yapımcılığı'nda devam etti. Habertürk internet sitesi, Tempo dergisi ve bianet'te çalıştı.

Adını Bilgi Üniversitesi'nde porno skandalı röportajıyla duyurdu. bianet'te yaptığı "İki tarafıyla Kürt sorunu/ Aileleri, Şehit Ahmet ve Gerilla Ebru'yu Anlatıyor" haberiyle Musa Anter ödülüne layık görüldü.

Cinmen, aynı zamanda "Bir Isırık New York" kitabının da yazarı.

MEDYARADAR/ÖZEL