Televizyon
13 Nis 2011 14:50 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:14

TÜRKİYE'NİN İLK 3 BOYUTLU KLİBİ ÇEKİLDİ!

Türkiyenin ilk 3 boyutlu klibi Bedük'ten geliyor: "Ful Animasyon"

Bedük, yeni albümü FULün ilk klibinde yeni nesil 3D teknolojisini kullanarak Türkiyede bir ilke imza attı. Farklı görselliğiyle dikkat çekecek Ful Animasyon şarkısının video klibinde, Avatar filminde kullanılan 3D tekniğiyle görsel bir şölen hazırlandı.
Türkiyedeki dans müziğine dünya standartlarında bir bakış kazandıran Bedük, yeni albümü FULün ilk klibini Türkçe olarak seslendirdiği Ful Animasyon şarkısına çekti. Türkiyenin ilk yeni nesil 3 boyutlu klibi olan Ful Animasyon, dövüş ve dans koreografileri ve Hollywood filmlerini andıran görüntüleriyle kendinden söz ettirecek.

Albümleri ve sahne performanslarıyla Türkiyede daha önce yapılmayanı yaparak müzikseverlerin beğenisini kazanan Bedükün yeni klibinin çekimleri Çubuklu Hayal Kahvesinde gerçekleştirildi. Dört günde tamamlanan ve görüntü yönetmenliğini Michael Krautter, yönetmenliğini ise Yalçın Kılıçın üstlendiği klipte Bedüke manken Katerina Giannaoglou eşlik etti. Bedük ve Katerina Giannouglouun özel olarak hazırlandığı ikili dövüş ve dans koreografilerinin yer aldığı klip, 4 günde çekildi ve 190 kişilik cast ekibi rol aldı.

Yeni nesil 3D tekniği , geçtiğiz yıl dünyada en çok ses getiren film olan Avatarda kullanılmış, son olarak da geçtiğimiz günlerde Türkiyede Galatasaray Fenerbahçe maçı da 3D olarak yayınlanmıştı.