Polemik & Kulis
17 Eki 2012 19:57 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:16

CİNER MEDYA GRUBU'NDA BOMBA GELİŞME! HABERTÜRK ANKARA TEMSİLCİSİ MUHARREM SARIKAYA GÖREVDEN ALINDI!(MEDYARADAR/ÖZEL)

Ciner Medya Grubu'nda bomba bir gelişme yaşandı. Habertürk Ankara temsilcisi Muharrem Sarıkaya görevinden alınarak yerine kim getirildi?

Kurulduğu günden bu yana Habertürk Gazetesi Ankara temsilciliği görevini yürüten Muharrem Sarıkaya görevinden alındı. Sarıkaya’nın yerine AK Parti ve Başbakanlık muhabiri olarak görev yapan Erdal Şen getirildi.

Göreve getirilme kararı Gazete Habertürk Genel Yayın Yönetmeni Fatih Altaylı tarafından az önce Erdal Şen’e tebliğ edildi.

ERDAL ŞEN KİMDİR?

1973 Nazilli doğumlu Şen, Dokuz Eylül Üniversitesi Haberleşme Bölümü ile Milli Güvenlik Akademisi’ni bitirdi. 1994’ten beri gazetecilik yapan Şen, Zaman Gazetesi’nde “Başbakanlık Muhabiri” olarak çalışmaktaydı. Şen’in “Belgelerin Dilinden Yassıada’nın Karakutusu” ve “27 Mayıs’ın Sessiz Tanıkları” isimli kitapları bulunuyor.

Zaman Gazetesi’nin ardından bir süre Sabah Gazetesi’nde AK Parti ve Parlamento muhabirliği görevinde bulunan Erdal Şen, daha sonra Habertürk’e transfer olmuş, gazetede Haber Müdürlüğü görevinin yanısıra AK Parti ve Başbakanlık muhabirliğini de beraberinde sürdürmüştü..

Şen, Başbakan Erdoğan’a yakınlığı ile tanınıyor.



MEDYARADAR/ÖZEL