Polemik & Kulis
31 Mayıs 2011 11:47 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:24

TELEVİZYON HABERCİLİĞİNİN HANGİ TANINAN İSMİ BİLGİ ÜNİVERSİTESİ HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRÜ OLDU? (MEDYARADAR/ÖZEL)

Bilgi Üniversitesi yönetiminden gelen teklifi kabul eden deneyimli haberci Halkla İlişkiler Müdürü olarak göreve başladı.

Özlem GÜRSES Bilgi Üniversitesi'nin yeni yüzü !

Televizyon haberciliğinin tanınan ismi Özlem GÜRSES kariyerine Bilgi Üniversitesi’nde devam ediyor.
 
Üniversite yönetiminden gelen teklifle Bilgi Üniversitesi Halkla İlişkiler Müdürü olarak göreve başlayan Özlem GÜRSES üniversitenin tüm değerleriyle basında ve kamuoyunda yer alması için çaba göstereceğini söyledi.
 
Medyaradar’ın telefonla ulaştığı GÜRSES "Deniz Ülke Arıboğan’ın bizzat ilettiği bu teklif beni çok heyecanlandırdı. Bilgi Üniversitesi gibi akademisyenler tarafından kurulan ve ifade özgürlüğünün temel esas olduğu bir kurumda olmak harika." diye konuştu.
 
Bilgi Üniveristesi Halkla İlişkiler Müdürü Özlem GÜRSES : "Seçimden sonra çok konuşulacak bir sertifika programıyla hızlı bir giriş yapıyoruz... Program birkaç haftaya kadar açıklanacak ve sonbaharda başlayacak. Şimdilik bu kadar bilgi verebilirim, heyecanla çalışıyoruz... " dedi.  
 
Özlem GÜRSES 15 yıllık medya kariyerine  TV8 ekranlarında Mustafa Karaalioğlu ile birlikte hazırladığı Her Pazar Açıkça programıyla da devam ediyor.
 
GÜRSES ayrıca Bilgi Üniversitesi’nde ders de verecek.

MEDYARADAR/ÖZEL