BUGÜN YAZARINDAN ERDOĞAN'I ŞOK EDECEK YAZI! ERGENEKONCU!

Altan'ın yazısı gibi şoke eden bir yazı da Bugün yazarından geldi. Erdoğan da Ergenekoncu oldu...

BUGÜN YAZARINDAN ERDOĞAN I ŞOK EDECEK YAZI! ERGENEKONCU! İktidara yakın olarak nitelenen Bugün’ün etkin kalemi Gülay Göktürk’ten şoke eden bir yazı geldi. Göktürk, Erdoğan’a "Ergenekoncu" yakıştırması yaptı.

Taraf ile Erdoğan arasındaki meydan savaşı medyadaki liberal kalemleri harekete geçirdi. Taraf’ın safında savaşa dahil olan Bugün’ün "Liberal" yazarı Gülay Göktürk Erdoğan’ın dünkü grup toplantısı için şaşkına çeviren benzetmeler yaptı.

Göktürk, Başbakan’ın Taraf’a yönelik eleştirileri için "Bu Balyozcular’ın, Ergenekoncular’ın, Andıççılar’ın ağzıdır" dedi.

KADİRŞİNASLIK...

İşte o satırlar;

(... ) Ülkenin başbakanı, olayın birbirinden önemli birçok yönü varken bunları bir yana bırakıyor ve konuyu hükümetle Taraf Gazetesi arasında bir meydan savaşı haline getiriyor. Üstelik bu "savaş psikolojisi" yüzünden bildiği birçok şeyi de unutuyor. Kadirşinaslık denen şeyi mesela... Evet, "hakkaniyet"ten sonra şimdi de kadirşinaslık (değerbilirlik) üzerine yazmak farz oldu.

BU ERGENEKONCULAR’IN AĞZIDIR


Gülay Göktürk yazısının bu kısmında (yanda kutuda verdiğimiz) Başbakan Erdoğan’ın grupta yaptığı konuşmayı hatırlatarak şoke eden şu benzetmeyi yaptı;

"Siz, Taraf için kullandığınız bu ağzı bir yerlerden hatırlamıyor musunuz? Oysa bize çok tanıdık geliyor bu üslup. Bu ağız, Taraf’ın yayınıyla köşeye sıkışan, yakayı ele veren Balyozcular’ın, Ergenekoncular’ın, Andıççılar’ın ağzıdır. LAV silahlarına boru, darbe planlarına kağıt parçası diyen Başbuğ’un ağzıdır.
Taraf’taki bir avuç gözü pek gazeteci ölüm dahil her şeyi göze alarak derin devleti deşifre ederken kenarda oturup seyredenler şimdi onun açtığı yoldan ilerleyerek askeri vesayeti geriletebildiklerini unutmuş, Taraf’a Ergenekoncular’ın ağzıyla saldırıyorlar.
Bu, en hafif deyimiyle nankörlüktür.

CAMBAZ KÖŞE YAZARI SAYESİNDE...

Taraf’ı çıkaranlar yayına başladıklarından bu yana tek başlarına bütün siyasi partilerin, sivil toplum kuruluşlarının ve basının toplamından daha etkili bir demokrasi mücadelesi verdiler. Ve bunun karşılığında ne iktidar ne para pul ne de şöhret beklediler. Eğer bugün Ergenekon Davası, Balyoz Davası gibi davalar varsa; darbe teşebbüsünde bulunan generaller, kuvvet komutanları yargı önüne çıkarılabildiyse, bu Taraf’ın ortaya çıkardığı belgeler sayesinde oldu. Bu sizin "bilip bilmeden yazan cambaz köşe yazarı" dediğiniz Mehmet Baransu’nun haberleri sayesinde oldu. "Bilip bilmeden" yazıyordu da, nasıl iddianame oldu bütün o haberler? Yoksa siz de artık o iddianameleri ciddi bulmayanlardan mısınız?

Taraf’ın hizmetleri unutulamaz

Evet, bence Taraf Uludere olayında haksızlık yapmıştır. Silvan saldırısından bu yana terörle mücadele ederken sivil halka zarar vermemek için olağanüstü gayret sarf eden ve Uludere’ye kadar bunu çok iyi başaran bir iktidarı, halkını bombalamakla suçlamak insafa sığmaz. Ama bu insafsızlık da sizin bu gazeteye Ergenekon ağzıyla saldırmanızı haklı kılmaz.





04.01.12 14:16


Bu Haberi Facebook ta Paylaş Bu Haberi Google da Paylaş Bu Haberi Twitter da Paylaş Bu Haberi Del.icio.Us ta Paylaş Bu Haberi Digg de Paylaş Bu Haberi Reddit te Paylaş

YORUMLAR
Yorum yazabilmeniz için üye olmanız gereklidir.

ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ. Eğer üye iseniz buraya tıklayarak giriş yapabilirsiniz.



HENÜZ BU HABERE YORUM YAPILMAMIŞ.

HABERLER

BU BAKANI TANIDINIZ MI?

BU BAKANI TANIDINIZ MI?
BU BAKANI TANIDINIZ MI?
SEKSİ TOP TOPLAYICI PLAYBOY A SOYUNDU!
GAZETELERİN GALATASARAY MANŞETLERİ
RATING (18 Aralık Pazar)
AB GRUBU
No.
Program
RT
SH

1.
1 O SES TURKIYE SHOW
9, 69%
27, 06%

2.
2 UMUTSUZ EV KADINLARI KAND
8, 89%
24, 26%

3.
3 O SES TURKIYE (BASLIYOR) SHOW
5, 72%
16, 05%

4.
4 UMUTSUZ EV KADINLARI (OZET) KAND
5, 66%
16, 30%

5.
5 KORCAN KARAR ILE ANA HABER SHOW
4, 33%
13, 80%

6.
6 KIM MILYONER OLMAK ISTER ATV
4, 02%
11, 47%

7.
7 KANAL D ANA HABER BULTENI KAND
3, 81%
12, 15%

8.
8 BKM MUTFAK ’’C.G.H.B’’ (OZEL) KAND
3, 65%
15, 35%

9.
9 GULBIN TOSUN ILE FOX HAFTASONU ANA HABER FOX
3, 50%
12, 37%

10.
10 BEHZAT C.’’BIR ANKARA POLISIYESI’’ STAR
3, 39%
10, 43%


     

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player



ANASAYFA  |  GÜNDEM  |  MAGAZİN  |  MEDYA GÜNLÜĞÜ  |  POLEMİK & KULİS  |  REKLAM-PR  |  RÖPORTAJ  |  TELEVİZYON  |  RATING & TİRAJ  |  FOTOGALERİ  |  VİDEOGALERİ
Üyelik | Künye | Bize Yazın | RSS/XML | Site Haritası

MedyaRadar.com © 2010-2011
Her hakkı saklıdır.
Sitemizden farklı sitelere yönlendiren linklerin içeriklerinden medyaradar.com sorumlu değildir.