Gündem
12 Ara 2012 11:00 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:29

BU 'KARAKEDİ' ÇOK GÜLDÜRECEK! İŞTE ŞAFAK SEZER'İN 'GDO KARAKEDİ'Sİ (MEDYARADAR-ÖZEL)

Şafak Sezer'in yeni filmi “G.D.O. KaraKedi”nin fragmanı çıktı. Film, 25 Ocak'ta vizyona girecek.

Yapımcılığını Setra Film’in üstlendiği, Maskeli Beşler, Kutsal Damacana, Kolpaçino gibi filmlerle seyircinin kalbinde taht kuran komedi filmlerinin usta oyuncusu Şafak Sezer’in senaryosunu yazdığı ve başrolünde oynadığı “G.D.O. KaraKedi”, 25 Ocak’ta vizyona girecek.

İstanbul Balat’ta yaşayan Gürkan, Duran ve Orhan isimli üç kardeşin başına gelen komik ve macera dolu olayları konu alan filmin fragmanı, sosyal paylaşım sitelerinde ve sinemalarda yayınlanmaya başladı.

İŞTE O FRAGMAN : VİDEO

Yönetmenliğini Murat Aslan’ın üstlendiği G.D.O. KaraKedi filminin diğer oyuncuları arasında Serkan Şengül, Volkan Başaran, Seda Yıldız, Şener Kökkaya, Durul Bazan, Erdem Akakçe, Hamdi Kahraman, Demet Bölükbaşı, Melisa Aslı Pamuk, Server Mutlu, Halil Kumova ve Cenk Kangöz yer alıyor.

Akıllısı beni bulmaz, delisi peşimden ayrılmaz...

Balatlı üç kardeşin sıradan yaşamları sadece bir günde değişiyor. Kaza, cinayet, mafya, aşk, kız kaçırma ve bir dolu aksiyon... Taksici Gürkan, aşık Duran ve pilavcı Orhan karakterlerinin bu kadar da olmaz dedirtecek, tesadüflerle şekil almış, trajikomik hayatta kalma mücadelesini anlatan film 25 Ocak’ta vizyona girecek.

MEDYARADAR-ÖZEL