Gündem
23 Kas 2012 12:42 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:24

KURTLAR VADİSİ PUSU'NUN VEDA SAHNESİ SOSYAL MEDYAYI SARSTI

Kurtlar Vadisi Pusu'da Polat Alemdar'ın sevdikleriyle vedalaştığı 171. bölüm twitter'ı salladı.. VİDEO

Kurtlar Vadisi Pusu’da Polat Alemdar’ın sevdikleriyle vedalaştığı 171. bölüm dün akşam 3 ayrı başlıkla Twitter Türkiye TT listesine girmeyi başardı.

Bölüm, sağlık durumu ciddi olan Başkan’ın hastanedeki odasına Mete’nin baskın yapıp, Abdülhey ve Cahit’i etkisizi hale getirmesiyle başladı. Başkan’la baş başa kalan Mete tam Başkanı öldüreceği esnada KGT elemanları, odaya girerek Başkan’ı koruma altına aldılar.

SON GÖREV

Sağlığına kavuşan Başkan’ın ilk işi Polat’ı karşısına alıp onunla yüzleşmek oldu. Başkan, Polat hakkındaki hükmün heyet kararıyla “ölüm” olduğunu Polat’ın yüzüne karşı söyledi. Ancak ölümünden önce son bir görev için Polat’a emir verdi. Suriye’ye gitmek…

POLAT SEVDİKLERİYLE BÖYLE VEDALAŞTI : VİDEO

Bu son görevin bir çeşit ölüm olduğunun farkında olan Polat, önce ailesi ve Savcı Leyla’yla daha sonra ise can dostları Abdülhey ve Cahit’le vedalaştı. Polat tek vasiyetinin Memati’nin katilinin bulunması olduğunu söylerken ilk kez Abdülhey ve Cahit ağladı.

SOSYAL MEDYANIN GÜNDEMİ “KURTLAR VADİSİ”

Kurtlar Vadisi Pusu 3 ayrı başlıkla Twitter Türkiye TT listesine girmeyi başardı.

171. bölüme özel belirlenen twitter etiketi #songörev yeni bölüm başladıktan kısa bir süre sonra TT listesine girdi. Etiket, dizinin bitimine kadar bu yerini korumayı başardı. #songörev etiketi dışında "Polat Alemdar" ve "Kurtlar Vadisi" başlıkları da TT listesine girmeyi başardılar.