Gündem
05 Eki 2011 14:28 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:52

''HAY OLMAZ OLAYDINIZ!'' NİHAT HATİPOĞLU'NDAN BEHLÜL ELEŞTİRİSİ!

Doç. Dr. Nihat Hatipoğlu televizyon dizilerindeki ilişki biçimlerini eleştirdi.

Televizyon dizilerindeki ilişki biçimlerini eleştiren Din İşleri Yüksek Kurulu Uzmanı Doç. Dr. Nihat Hatipoğlu, "Amcasının veya dayısının hanımını baştan çıkarmaya çalışan onursuz bir yeğeni veya tecavüz sahnelerini izlerken ’Hay olmaz olaydınız’ diyoruz. Ama yine de izliyoruz" dedi.

SEVENLERİNE KİTAP İMZALADI
Antalya’da bu yıl ikincisi düzenlenen Uluslararası Konyaaltı Kitap Fuarı’nın dün akşamki konuğu, Din İşleri Yüksek Kurulu Uzmanı Doç. Dr. Nihat Hatipoğlu oldu. Konyaaltı Belediye Başkanı CHP’li Muhittin Böcek’in davetlisi olarak kitap fuarına katılan Doç. Dr. Hatipoğlu, çok sayıda seveni için kitaplarını da imzaladı.

"BU İŞLERİ VATANDAŞ İZLİYOR"
Kendisini dinlemeye gelenlerle din sohbetleri yapan Doç. Dr. Hatipoğlu, televizyon dizilerini ve özellikle dizilerdeki ilişki biçimlerini de eleştirdi. Doç. Dr. Hatipoğlu, "Amcasının veya dayısının hanımını baştan çıkarmaya çalışan onursuz bir yeğeni veya tecavüz sahnelerini izliyoruz. Daha kötü şeyler var. Dizi izlerken ’Hay olmaz olaydınız’ diyoruz, ama yine de izliyoruz. Reytingleri sonradan görüyorum ben. Televizyoncu olduğum için iyi biliyorum bu işleri, vatandaş izliyor. Baba, anne, torun, yeğen, gelin, damat aynı anda nasıl izleyebiliyorlar, anlamıyorum" diye konuştu.

Doç. Dr. Hatipoğlu, 1.5 saat boyunca vatandaşlarla dini sohbet yaptı. 1 Ekim tarihinde başlayan Uluslararası Konyaaltı Kitap Fuarı, 9 Ekim tarihine kadar açık kalacak.