Gündem
09 Ağu 2011 15:18 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:39

CEM TV DOĞRUDAN SATIŞLARA BAŞLIYOR

Cem Tv yeni bir oluşumla izleyicilerinin karşısına çıkıyor.

Cem Medya Yönetim Kurulu Başkanı ve Proje sorumlusu Hasan Çetin Cemshop'u anlattı.İşte Cemshop hakkında merak edilenler...

Cem TV bünyesinde yeni bir oluşum var artık… Cemshop. Buna nasıl karar verildi?

Cem Tv olarak doğrudan satışlara yüksek talep olduğunu gördük. Bununla birlikte doğrudan satışlar için RTÜK’ün kuralları dahilinde Cem Tv’nin doğrudan satış uygulamasına geçmesini sağladık. Bunun için Cem Tv’nin, kendi bünyesinde callcenter oluşturması gereksinimi ortaya çıktı. Doğrudan satışlarda callcenter üzerinden sıkça şikayetler alınmaya başladığını gördüm. Biz de Cem Tv ailesi olarak izleyicimizi doğru ürünlerle buluşturmaya karar verdik.

Müşteri memnuniyetini nasıl sağlayacaksınız? Sonuçta denemeden alacak…

CemShop’da olacak tüm ürünlerin olmazsa olmaz kuralları vardır. Örneğin sağlıkla ilgili ürünlerimiz Sağlık Bakanlığınca onaylıdır ve bu aynı durum diğer ürünlerimiz için de geçerlidir. Tüm ürünlerimiz Türkiye’nin yetkili makamlarınca onaylanmış ürünlerdir. Bizde bu ürünleri izleyicilerimizle buluşturduk. Özetle kendimizin ve yakınlarımızın kullanmayacağı kullanmak istemeyeceği hiçbir ürüne CemShop’da yer vermedik ve önermedik.

Dünya’da aslında yaygın bir şey olduğunu biliyoruz orada nasıl uygulanıyor?

Dünyada pek çok televizyon kanalında ve internet sitelerinde pazarlama örneklerini izleme şansımız oldu. Son 3 yılda tv üzerinden yapılan pazarlama çok ciddi cirolara ulaştı. Bunun yanında kurumsal olmayan firmaların ürünleri sıkça tv ve internette karşımıza çıktı. Bu durumla mücadele için oluşturulan şikayet bölümleri de karşımıza çıktı. En önemli misyonumuz ürünlerimizi belgeleri ve garantisiyle insanlara kurumsal bir anlayışla ulaştıra bilmektir. Biz dünyadaki pek çok örneği takip ettik ve bu konu da en iyi olmaya adayız.

Hangi saatlerde yayınlanacak?

RTÜK’ün belirlemiş olduğu 24 saat diliminde, bir saatlik reklam verebilme kuralına göre, günde 15’er dakikalık bant reklamları günde 4 kez yayınlanacak. Bu reklamlar yani ürünlerimizin tanıtım filmleri Cem Tv’de, Cem radyoda, haber sitemiz olan habercem.com’da ve www.cemshop.com internet adreslerimizde yayınlanacak.

Vatandaşlar hangi ürünleri bulacak?

Sağlık ürünlerinden kozmetik ürünlerine, giyimden spor malzemelerine, elektrik ve elektronik aletlerine, emlak ve buna benzer kategorideki her türlü ürün stokumuzda bulunacaktır.

Ürünleri beğenen vatandaşlar ne yapacak?

Örneğin ürünlerimizi Cem Tv, Cem radyo, habercem.com ve www.cemshop.com’da gören ve duyan vatandaşlar çağrı merkezi numaramız olan 444(2)473’ü çevirerek son teknoloji ile donatılmış çağrı merkezimizle profesyonel operatörlerimizin ‘hoş geldiniz’ cümlesiyle karşılanıp ürün bilgisini öğrenebilirler. Ayrıca ürünü edinmek isteyen vatandaşlar ödeme şartlarıyla birlikte adres ve telefon numaraları alındıktan sonra CemShop’un anlaşmalı olduğu kargo şirketleri aracılığıyla ürünlerini kapılarından teslim alacaklar.

CemShop’un rakiplerine göre üstünlüğü nedir?

Bütün ürünlerimiz Türkiye’nin yetkili makamlarınca onaylanmış ürünler. Herkesin rahatlıkla kullanabileceği ürünlerin olması bizi rakiplerimizden üstün kılar. Herkes CemShop sayesinde gönül rahatlıyla alış-verişlerini yapabilir. Bizim için müşteri memnuniyeti çok önemli bu yüzden müşterilerimize en kaliteli ve en hızlı hizmeti vermeyi amaçlıyoruz CemShop, tüm Cem Medya ailesine, izleyicilerimize ve dinleyicilerimize hayırlı olsun