BAŞBAKAN ERDOĞAN CANLI YAYINDA NEDEN AĞLADI?

atv'de canlı yayın konuğu olan Başbakan Erdoğan, hangi şarkıcının görüntüleri ekrana gelince gözyaşlarını tutamadı?

BAŞBAKAN ERDOĞAN CANLI YAYINDA NEDEN AĞLADI? Zaman zaman yaptığı konuşmalarda gözyaşlarına hakim olamayan Başbakan Erdoğan, Ahmet Kaya’nın konser kayıtları karşısında yine duygusal anlar yaşadı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 1999 yılında Pınarhisar Cezaevi’ne girmeden önce katıldığı 75. Yıl Cumhuriyet Konseri’nde, Ahmet Kaya’nın kendisi için söylediği sözler ve okuduğu Şafak Türküsü’nün görüntülerini 11 yıl sonra izlerken gözyaşlarına hakim olamadı.

atv’de Erdoğan Aktaş’ın hazırlayıp suduğu ’Gündem Özel’ programının  canlı yayın konuğu olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ahmet Kaya’nın söylediği ’Şafak Türküsü’ adlı şarkıyı izlerken gözyaşlarına hakim olamadı.

Ahmet Kaya, "Cumhuriyetimizin 75. yıl dönümünde daha güzel günleri yaşamak, inanca saygının, düşünceye özgürlüğün olduğu cumhuriyetlerde ve artık şarkı söyleyenlerin, şiir okuyan insanların tutuklanmayacağı cumhuriyetlerde görüşmek üzere... Cezaevindeki bütün tutuklular ve cezaevine girecek bütün yürekli insanlar için... " dedikten sonra Şafak Türküsü’nü okumaya başlıyordu.

Gazeteci Mehmet Barlas, Ahmet Kaya’nın ’Beni buralarda arama anne’ sözlerinin ardından gözleri nemlenen Erdoğan’a ’Gözleriniz yaşlandı. Şöyle bir silin’ tavsiyesesinde bulundu. Erdoğan’ın gözyaşlarını silmesinin ardından bir süre daha duygusallığı üzerinden atamadığı dikkatlerden kaçmadı.




10.09.10 09:40


Etiketler : tayyip, ahmet kaya,
Bu Haberi Facebook ta Paylaş Bu Haberi Google da Paylaş Bu Haberi Twitter da Paylaş Bu Haberi Del.icio.Us ta Paylaş Bu Haberi Digg de Paylaş Bu Haberi Reddit te Paylaş

YORUMLAR
Yorum yazabilmeniz için üye olmanız gereklidir.

ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ. Eğer üye iseniz buraya tıklayarak giriş yapabilirsiniz.



HENÜZ BU HABERE YORUM YAPILMAMIŞ.

HABERLER

PANPİŞ TEN 14 ŞUBAT TAVSİYESİ

PANPİŞ'TEN 14 ŞUBAT TAVSİYESİ
PANPİŞ TEN 14 ŞUBAT TAVSİYESİ
BAŞBAKAN AYAKKABISINI BIRAKARAK KAÇTI
SHAKİRA NIN SEKS KASETİ İNTERNETE DÜŞTÜ!
RATING (18 Aralık Pazar)
AB GRUBU
No.
Program
RT
SH

1.
1 O SES TURKIYE SHOW
9, 69%
27, 06%

2.
2 UMUTSUZ EV KADINLARI KAND
8, 89%
24, 26%

3.
3 O SES TURKIYE (BASLIYOR) SHOW
5, 72%
16, 05%

4.
4 UMUTSUZ EV KADINLARI (OZET) KAND
5, 66%
16, 30%

5.
5 KORCAN KARAR ILE ANA HABER SHOW
4, 33%
13, 80%

6.
6 KIM MILYONER OLMAK ISTER ATV
4, 02%
11, 47%

7.
7 KANAL D ANA HABER BULTENI KAND
3, 81%
12, 15%

8.
8 BKM MUTFAK ’’C.G.H.B’’ (OZEL) KAND
3, 65%
15, 35%

9.
9 GULBIN TOSUN ILE FOX HAFTASONU ANA HABER FOX
3, 50%
12, 37%

10.
10 BEHZAT C.’’BIR ANKARA POLISIYESI’’ STAR
3, 39%
10, 43%


     

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player



ANASAYFA  |  GÜNDEM  |  MAGAZİN  |  MEDYA GÜNLÜĞÜ  |  POLEMİK & KULİS  |  REKLAM-PR  |  RÖPORTAJ  |  TELEVİZYON  |  RATING & TİRAJ  |  FOTOGALERİ  |  VİDEOGALERİ
Üyelik | Künye | Bize Yazın | RSS/XML | Site Haritası

MedyaRadar.com © 2010-2011
Her hakkı saklıdır.
Sitemizden farklı sitelere yönlendiren linklerin içeriklerinden medyaradar.com sorumlu değildir.