Gündem
25 Mar 2009 08:33 Son Güncelleme: 19 Kas 2018 13:36

SİZİ BAŞKAN SEÇMEK İÇİN HER TÜRLÜ PUŞTLUĞU YAPARIZ!!! SEÇİM CANLI YAYININDA ŞOK DİALOG!..(VİDEO)

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Başkent üniversitesinin televizyonu Kanal B'de katıldığı canlı yayın arasında söylenenler ortalığı karıştıracak!

19 Mart akşamı Kemal Kılıçdaroğlu'nun konuk olduğu programın reklam arası görüntüleri internet sitelerinde yayınlandı. Nahit Duru, Kılıçdaroğlu'na yeterince yer vermediği gerekçesiyle Doğan Grubu için "p.şt." diye hakaret ederken, Kılıçdaroğlu bu sözleri "Tabii tabii" diyerek onaylıyor. Duru, aynı görüntülerde Mehmet Haberal'ın kendisine AK Parti'nin Ankara, İstanbul, İzmir ve Adana gibi illerde oyunu azaltmak için her yola başvurma talimatını verdiğini ifade ediyor. Görüntülerde Saadet Partisi adaylarının neden bu kadar çok kanalda misafir edildiklerinin izahı da yapılıyor. Nahit Duru, bu konuda şu ifşaatı yapıyor: "Haberal... bana şu talimatı verdi. Bunların (AK Parti'nin) oyunu azaltacak ne 'p.şt'luk biliyorsan hepsini yap dedi. Dedim ki hocam, biz adamlarımızı çıkaracağız, ama esas Saadet'i (Saadet Partisi'ni) çıkarmak lazım. Niye dedi. Dedim bunlardan CHP'ye oy 1 gidecekse Saadet'e 3 gitme ihtimali var. Çıkarabilir miyiz misin, dedi. Dedim ki Ertan Yülek'i tanıyorum, konuşurum çıkarırız dedim. Ertan abiye açtım telefonu. Saadet Partisi'nden istediğim adamı genel başkanlarını dahil getirdim, buraya getirdim. Ve 1.000'in üzerinde SMS geldi Saadet Partisi Genel Başkanı'na. Ve ben inanıyorum ki en az bir puan artırdı." Kanal B Genel Müdürü Nahit Duru ile Kemal Kılıçdaroğlu arasında geçen şok diyaloglar şöyle:


Haberal talimat verdi: Bunların oyunu düşürmek için her 'p.şt'luğu yap

Nahit Duru: Size 1,5-2 dakikalık bir haber ayırsalardı; o Doğan Grubu da dahil... Şu anda siz kafa kafaya gelmiştiniz.

Kemal Kılıçdaroğlu: Evet.

Duru: Önümüzde daha bir hafta-10 gün zaman var. Bu, o süre içerisinde de geçerdiniz. Ama bunlar p.şt. Çok ciddi söylüyorum ve çok ciddi derecede üzülüyorum.

Kılıçdaroğlu: Tabii.. Tabii...

Duru: Şimdi, Haberal... Haberal... bana şu talimatı verdi. Dedi ki, ne yaparsan yap... Ne yaparsan yap...

Kılıçdaroğlu: Evet.

Duru: Bunların (AK Parti'nin) oyunu azaltacak; Ankara, İstanbul, İzmir, Adana'nın oyunu artıracak ne 'p.şt'luk biliyorsan hepsini yap dedi. Dedim ki hocam, yani biz tabii bu adamlarımızı çıkaracağız, ama esas Saadet'i (Saadet Partisi'ni) çıkarmak lazım. Niye dedi. Dedim bunlardan CHP'ye oy 1 gidecekse Saadet'e 3 gitme ihtimali var.

Kılıçdaroğlu: Evet.

Duru: Çıkarabilir misin dedi. Dedim ki Ertan Yülek'i tanıyorum, konuşurum çıkarırız dedim. Ertan'ı ben de tanıyorum dedi. O zaman siz konuşun dedi. Haberal da tanıdığını söyledi.

Kılıçdaroğlu: Ben de tanıyorum.

Saadetlileri programa çıkardım; oylarını artırdım

Duru: Ertan abiye açtım telefonu. Saadet Partisi'nden istediğim adamı genel başkanlarını dahil getirdim, buraya getirdim. Ve 1.000'in üzerinde sms geldi Saadet Partisi Genel Başkanı'na. Ve ben inanıyorum ki en az bir puan artırdı.


İşte CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile Kanal B Genel Müdürü Nahit Duru arasındaki şok diyalog..