Magazin
18 Ağu 2017 09:14 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 23:03

Hababam Sınıfı'nın 'Hayta İsmail'i için şok suçlama! "Eşimi kandırdı ve..."

Hababam Sınıfı'ndaki Hayta İsmail karakteriyle tanınan oyuncu Ahmet Arıman hakkında şok bir suçlama ortaya atıldı.

Tarık Aydın isimli bir kişi eşinin Ahmet Arıman'la kaçtığını iddia etti.Aydın, ünlü oyuncuyu şu sözlerle suçladı:

"Eşimle 5 yıl önce tanıştık, hemşerimiz Orhan Gencebay Abim bize çok yardımcı oldu. Düğünden sonra mobilyalarımızı aldı, çok mutluyduk. 'Elif Rana' isminde kızımız oldu. İsmini Orhan Abim, Sevim Emre'nin gerçek ismi olan 'Elif'i koydu. Daha sonra oyuncu Ahmet Arıman eşimi kandırdı, artık ne beni, ne kızımızı ne de annesini tanıyor.

Hatta annesini darp etmiş. Bana da uzaklaştırma kararı aldırdı. Elim kolum bağlı. Defalarca benim nikahım altındayken Beylikdüzü'ndeki evinde polislere yakalattık. En sonunda anlaşmalı boşandık. Şimdi nikah kıyacaklarını duydum. Ahmet Arıman 62, eşim 23 yaşında..."



Ahmet Arıman, hakkındaki iddialara yanıt verdi:
"Ben hanımefendiyle tanıştığımda eşiyle kavgalıydı, boşanma davası açmıştı. Tanışmamızdan 5-6 ay sonra boşanma sonuçlandı. Kaç kez hakkımda "büyü yaptı, karımı kendine bağladı" diye şikayetçi oldu ancak alınacak bir sonuç yok. Boşandılar. Ben ayırsam, aralarını bozsam,tamam haklı deyip susacağım. Zaten hanımefendi ile 29 Ekim’de Yunus Emre Kültür Merkezi’nde 16:30’da nikahımız var. Sizleri de bekliyorum”



AHMET ARIMAN KİMDİR?

Ahmet Arıman, 1955 doğumlu müzisyen ve sinema oyuncusudur. Hababam Sınıfı'nda Hayta İsmail rolünü canlandırmıştır. Hâlen İstanbul'da çeşitli lokallerde müzisyenlik yapmaktadır.
Rol aldığı filmler:
- Hababam Sınıfı - 1974
- Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı - 1975
- Bizim Aile - 1975
- Hababam Sınıfı Uyanıyor - 1976
- Hababam Sınıfı Tatilde - 1977
- Gülen Gözler - 1977
- Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor - 1978
- Neşeli Günler - 1978
- Sultan - 1978
- Hababam Sınıfı Merhaba - 2003