Gündem
27 Kas 2007 18:05 Son Güncelleme: 19 Kas 2018 12:51

GÜZEL SANATLAR / SAATCHI & SAATCHI'DE KAN DEĞİŞİMİ!..YİĞİT ŞARDAN GÖREVİNİ KİME DEVRETTİ?...

Yiğit Şardan ve ortağı Alinur Velidedeoğlu, 1 Ocak 2008 tarihinden itibaren Güzel Sanatlar/Saatchi&Saatchi´nin Genel Müdürlüğü´ne bakın kimi getirdiler?..

Yiğit Şardan genel müdürlük görevini 15 yıldır Güzel Sanatlar Grubu'nun muhtelif şirketlerinde görev yapan ve son olarak Güzel Sanatlar/Saatchi&Saatchi Müşteri Grup Direktörü olan kardeşi Kayhan Şardan'a devretti.

Yiğit Şardan, 20 yıldır aralıksız sürdürdüğü yöneticilik görevini 2008 itibariyle kardeşine devrederken Güzel Sanatlar Grubu´nun başkanı olarak iş hayatına devam edeceğini belirterek: "35 yıldır faaliyet gösteren ajansımızda böyle bir kan değişimine ihtiyaç vardı. Zira artık Güzel Sanatlar/Saatchi&Saatchi sadece biz hissedarlarının değil, çalışanlarının, onların ailelerinin, 3. parti hizmet aldığımız kuruluşların ve tabii en önemlisi değerli müşterilerimizin üzerinde hak sahibi olduğu bir kurum. Böyle bir kurumun varlığını sürdürmesinin kişilere bağlı olmaması çok önemli. Bunun için de bayrağı zamanı geldiğinde doğru ve yetkin yöneticilere devretmemiz gerekiyor. Kayhan Şardan´ın eğitimi, bilgisi, tecrübesi ve enerjisi ile bu görevin üstesinden geleceğine güvenimiz tamdır." açıklamasında bulundu.