'Gülümseyin çekiyorum!' Sevgililer Bebek'te Demet Şener'e yakalandı!

11 yıllık evliliğini bitirip İbrahim Kutluay’a 10 milyon liralık tazminat davası açan Demet Şener, ilginç bir tesadüf yaşadı. .

'Gülümseyin çekiyorum!' Sevgililer Bebek'te Demet Şener'e yakalandı! - Sayfa 1

11 yıllık evliliğini bitirip İbrahim Kutluay’a 10 milyon liralık tazminat davası açan Demet Şener, ilginç bir tesadüf yaşadı. .

18
'Gülümseyin çekiyorum!' Sevgililer Bebek'te Demet Şener'e yakalandı! - Sayfa 2

Demet Şener, eski eşi İbrahim Kutluay ile sevgilisini sonunda yakaladı! Ünlü ve güzel manken Demet Şener, eski milli basketbolcu İbrahim Kutluay ile olan evliliğini geçtiğimiz ocak ayında sonlandırmıştı. 13 yıllık evlilik ve 2 çocuk ardından boşanan ünlü manken Demet Şener, evliliğinin bitme sebebi olarak İbrahim Kutluay’ın kendisini sosyetik güzel Edvina Sponza ile aldatması olarak göstermişti.

28
'Gülümseyin çekiyorum!' Sevgililer Bebek'te Demet Şener'e yakalandı! - Sayfa 3

Tazminat davası devam ediyor Boşanmalarına rağmen davaları zina unsuru yüzünden devam ederken güzel manken Demet Şener; eski eşi İbrahim Kutluay’ın 6 yıl boyunca kendisini Edvina Sponza ile aldattığıni belirtip 10 milyon lira, Edvina Sponza hakkında ise ikinci kadın davası açıp 500 bin lira tazminat talep etmişti.

38
'Gülümseyin çekiyorum!' Sevgililer Bebek'te Demet Şener'e yakalandı! - Sayfa 4

İbrahim Kutluay ile Edvina Sponza ilk defa birlikte görüntülendi Her iki dava da devam ederken şok bir gelişme yaşandı. Bugüne kadar duruşmalarda sosyetik güzel Edvina Sponza ile ilişki yaşadığını inkar eden eski milli basketbolcu İbrahim Kutluay, önceki gün Bebek’de eski eşi Demet Şener’e yakalandı.

48