Televizyon
04 Mar 2015 10:39 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:05

Survivor'da utandıran kavga; Senin ağzına...

Survivor'da Duygu Çetinkaya elendi. Akıllarda kalan ise Survivor All Star'ın son yarışındaki Duygu ve Seda kavgası oldu. İkili az daha diskalifiye olacaktı.

Survivor All Star 'dan Duygu Çetinkaya şoke eden bir finalle elendi. Duygu Çetinkaya Survivor adasındaki son gününde yine olay kavgalara imza attı. Seda ile bir ara kafa kafaya gelen Duygu Çetinkaya ardından da ünlüler takımıyla kavga etti.

Survivor 'da adı elenmek üzere yazılan Duygu Çetinkaya ödül oyunu sırasında Seda ile 'diskalifiye' ile bitebilecek büyük bir kavgaya girdi. Duygu ve Seda bir anda kafa kafaya geldiler. Acun Ilıcalı hemen devreye girdi ve Hasan ayır onları diye seslendi. Duygu ile Seda eğer ayrılmasalardı sonuç diskalifiye olabilirdi.

İşte Seda ve Duygu kavgası:



FULYA : SENİ DÖVERİM DUYGU

Duygu ödül oyunu sırasında iyice kendini kaybeden rakip takım ile de kavga etmeye kalktı. Bu kez Fulya'dan sert bir karşılık aldı.

Ünlüler takımına lafla sataşan Duygu aldığı karşılıkla aniden geri vites yaptı. Turabi ise Duygu 'nun bu kavga girişimi için 'utandım' yorumunu yaptı.
 



SURVİVOR ÜNLÜLER YİNE AÇ KALDI

Survivor 'da ünlüler takımı üçüncü kez 'yiyecek ödülü' oyununu kaybetti. Hayli aç olan ünlüler adaya büyük bir hayal kırıklığı ile döndüler. Ödül olarak verilen mercimeği alan gönüllülerin ise keyfi yerindeydi.