Medya
04 Nis 2017 09:31 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:36

Güldür Güldür Show'dan bir ilk! Tekrarı yeni bölümlerden neden daha çok izleniyor?

Show TV'de haftada iki kez yeni bölümleri ekrana gelmeye başlayan Güldür Güldür'ün tekrar bölümleri yeni bölümlerden fazla izlenir oldu.

Milliyet gazetesi yazarı Sina Koloğlu, televizyonculukta hiç rastlanmayan ancak Türkiye'de sadece Güldür Güldür Show'un gerçekleştirdiği bir ilki yazdı.

Show TV'de haftada iki kez yeni bölümleri ekrana gelmeye başlayan Güldür Güldür Show'un reytinglerini masaya yatıran Sina Koloğlu ilginç bir tespitte bulundu:

"Güldür Güldür'ün tekrar bölümleri yeni bölümlerinden daha çok reyting alıyor..."

İşte Sina Koloğlu'nun o yazısı:

TEKRARI İZLENİYOR...


‘Güldür Güldür Show’un geçtiğimiz hafta hem çarşamba hem cuma yeni bölümleri yayınlandı.

Eski havasında sayılmaz. Ticari olarak değil. İlk beşten aşağı düşmezdi. Tek ‘komedi’ programı. Hani üç dört tane olur rekabet olur o zaman ‘espriler güzel değil’ ya da ‘oyuncuların performansı düştü’ diye söz edilebilir.

İzleyici bıktı mı? Bıkmaz olsun bu izleyici (!) Çarşamba günü total izleyicimiz kendilerine ‘14’üncülük payesini vermiş. AB grubunda 6’ncı olmuşlar. Ama bu total kitle şovun tekrarını daha çok izlemiş.

10’uncu olmuş tekrarı. Cuma günü total takımın hanesinde durum daha vahim; 21’inci, AB’de 7’inci olmuş. Yine total vatandaşlar tekrarını çok daha fazla izlemiş, 8’inci olmuş.