Gündem
16 Şub 2015 00:53 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:03

Nihat Doğan bağlandı Ahmet Çakar çıldırdı: İki Survivor iki türkü yaptın diye kendini adam mı sandın?

Özgecan Aslan'ın katledilmesinin ardından attığı tweet yüzünden büyük tepki alan Nihat Doğan, Beyaz Tv'ye bağlandı. Ahmat Çakar'dan büyük tepki alan Doğan, özür diledi

Mersin'de katledilen Özgecan Aslan'ın ardından ‘Siz de mini eteği giyip soyunup laik sistemin ahlaksızlaştırdığı sapıklar tarafından tacize uğrayınca da bas bas bağırmayacaksın’ şeklinde bir tweet atan daha sonra bunu silen şarkıcı Nihat Doğan, Beyaz Tv'de yayınlanan Beyaz Futbol programına bağlanarak Türkiye'den özür diledi.

Canlı yayına telefonlan bağlanan Doğan'a programda bulunanlardan Ahmet Çakar büyük tepki gösterdi. Çakar, "İki Survivor iki türkü yaptın diye kendini adam mı sandın?" dedi.

İşte o anlar:



Stüdyodan gelen tepkiler üzerine Doğan, bin bir yemin ederek mesajı katilleri aklamak bir düşünce ile atmadığını söyledi. "Canilerin en ağır şekilde cezalandırılmasını istiyorum" diyen Doğan, tüm Türkiye'den özür dilediğini belirtti. Programda bulunanların "Attığınız tweet sonrası Acun Ilıcalı tarafından Survivor kadrosundan çıkarıldığınız söyleniyor" demesi üzerine Doğan 'Survivor umrumda değil Survivor ile Nihat Doğan olmadım" yanıtını verdi.

İşte o anlar: