Magazin
17 Nis 2018 11:17 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:09

Gülben Ergen'in yeni sevgilisi, arkadaşı Hande Fırat'ın eski aşkı çıktı!

Yeni aşkı Burak Törer'in Gülben Ergen'in yakın arkadaşı Hande Fırat'ın eski sevgilisi olduğu, hatta ikiliyi Fırat'ın tanıştırdığı ortaya çıktı.

Ünlü sanatçı Gülben Ergen, aşk hayatıyla magazin gündemini bir kez daha sarstı. Ergen'in yeni sevgilisi yapımcı Burak Törer, yakın arkadaşı gazeteci Hande Fırat'ın eski sevgilisi çıktı.

AŞK İTİRAFI GELDİ: MUTLUYUM

Gülben Ergen, hafta sonu Bostancı Gösteri Merkezi'nde konser verdi. Sahne öncesi basın mensuplarıyla bir araya gelen ünlü şarkıcıya Burak Törer'le aşk yaşadığı iddiası soruldu. Ergen, "Burak Bey aşk haberleriyle ilgili sorulara 'Gülben Hanım'a sorun, ben cevap veremem, o sanatçı' dedi. Siz bu konuyla ilgili ne düşünüyorsunuz?" sorusuna "Öyle mi? Güzel düşünüyorum. İyiyim ve mutluyum." diyerek aşk yaşadığını itiraf etti.


Gülben Ergen-Burak Törer

YENİ SEVGİLİ, HANDE FIRAT'IN ESKİ AŞKI ÇIKTI

Ergen'in itirafının ardından Haberler.com yeni aşkın bilinmeyen detaylarını araştırdı. Burak Törer'in Gülben Ergen'in yakın arkadaşı olan gazeteci Hande Fırat'ın eski sevgilisi olduğu, hatta Ergen ile Törer'i, Hande Fırat'ın tanıştırdığı ortaya çıktı.


Gülben Ergen, Hande Fırat'ı evinde ağırlamıştı.

HANDE, GÜLBEN'İN YAKIN ARKADAŞI

Hande Fırat, Gülben Ergen'in çalıştığı gazetedeki en iyi arkadaşlarından. Ankara'da bürokrasi ve siyasetle ilgili her konuda Gülben Ergen'e yardımcı olan isim. İkili 30 Ağustos resepsiyonuna Aydın Doğan ile birlikte katılmıştı. Hatta Gülben Ergen, Hande Fırat'ı evinde bile ağırlamıştı.

Hande Fırat, Burak Törer'in ihaneti sonrası ünlü yapımcıyı terk etmişti.



AYDAN ŞENER'LE DE AŞK YAŞAMIŞTI

Törer, bir döneme güzelliğiyle damga vuran Aydan Şener ile birlikteydi. Burak Törer, Aydan Şener'le birlikte olduğu dönemde "Aydan'a aşığım. Ona şimdiye kadar yedi kere evlilik teklif ettim. Yedisinde de hayır cevabı aldım. Şimdi kabul etse, yarın evlenirim" demişti.