Magazin
13 Eki 2017 23:36 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 23:11

Gülben Ergen'den ihanet iddialarına yanıt: Ben hiç kimseyi aldatmadım

Gülben Ergen, Seda ve Uğur'la programına katılarak hakkında çıkan iddialara cevap verdi.

Son ünlerde magazin gündeminin en çok konuşulan isimlerinden biri olan Gülben Ergen, Show TV ekranlarında Seda Sayan ve Uğur Arslan'ın sunduğu programa katılarak kendisine yöneltilen eleştirilere yanıt verdi.Evliyken Erhan Çelik'i aldattığı iddialarını kesin bir dille yalanlayan Ergen, "Ben değil eşimi, hayatta hiç kimseyi aldatmadım" dedi.

İşte Gülben Ergen'in açıklamalarından satır başları:

"BEN BU ADAMA AŞIK OLDUM"


"İnsan suçluysa kendisini savunur ama haklıysa hakkını arar. Ben haklıyım ve hakkımı arıyorum. Ben bu adamı sevdim, sırılsıklam aşık oldum. Kaşına, gözüne, yüreğine inandım da güvendim. Otopark'ta 2.5 saat beklemek ne demek?"

"MUSTAFA ERDOĞAN'I ZOR TUTTUM!"

"Ben hiç kimseyi aldatrnadım. Çocuklarımın bende dahi olmayan mahrem fotoğraflarını paylaştı lnstagram'da. Ben çocuklarımın babasını zor tuttum, ayaklandı adam! Ne demek banyonun içindeki fotoğrafları yayınlamak!"

"ARABAMI BOYDAN BOYA ÇİZDİ"

"Kart mı iliştirmiş. Kart mart yok. Arabanın üstü, yanı her yerini çizmiş. Olay 22 Eylül'de olmuş. Ben hiç bir şey anlamadım, "Delinin biri gelmiş" dedim. Erhan aklıma bile gelmedi. Biri yaptı dese inanmazdım.

"BEN 26 SENEDİR KORUMA TAŞIMADIM"

"Benim ulaştırma görevlim akşam 19:30'da evine gider. Koruması var demiş. Ben 26 senedir hiç koruma taşımadım."

"HİÇ KİMSEYE UĞRAMADAN BENİM ARABAMIN YANINA GELMİŞ"

"Sitede arkadaşlarımı ziyarete geldim" demiş. Ama görüntülerde hiç bir yere uğramadığı görülüyor. 2 saat 15 dakika arabamın önünde beklemiş."

BOŞANDIKTAN SONRA ÇOCUKLARIMIZ GÖRÜŞTÜ!

"Daha önce hiç böyle bir eylemde bulunmadı. Ben onun birlikteliği var diye duydum, mutlu diye duydum. Biz boşandıktan 1 ay sonra oğlunu aradık. Çocuklar görüştü. Sonra da hiç kimse kimseyle konuşmadı. 1 sene geçti üzerinden, 1 sene sonra neyi duydu da böyle oldu?"

HANGİNİZ AHLAK BEKÇİSİ OLMAYA KARAR VERDİNİZ

Diliyorum ki yanlışını anlasın.İnsanlar oturduğu yerden bir karar vermiş. Herkesi masaya yatırıyorlar. Evliliğine ihanet etti ne demek. Bu kadar kolay mı? Hanginiz ahlak bekçisi olmaya karar verdiniz?"