Magazin
21 Kas 2016 15:15 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 21:40

Gülben Ergen ve Erhan Çelik'i ayrılığa götüren 3 neden!

Sürpriz bir şekilde boşanacaklarını açıklayan Gülben Ergen ve Erhan Çelik'in bu kararı almasında 3 faktör etkili oldu.

Ünlü şarkıcı Gülben Ergen ile TRT Haber sunucusu Erhan Çelik'in boşanma sebebi Kanal D ekranlarında yayınlanan Renkli Sayfalar programında masaya yatırıldı.

SOSYAL MEDYADAN DUYURDULAR

Geçtiğimi hafta sonu sosyal medya hesaplarında peş peşe boşanacakları yönünde mesaj yayınlayan Erhan Çelik ve Gülben Ergen, herkesi şoke etmişti. Gülben sosyal medya hesabından "Yoluma tek başına devam etmeye karar verdiğim doğrudur. Kararım en hayırlısıdır" notunu paylaşırken, Erhan da "kendimizi daha fazla birlikte yaşamaya zorlamanın doğru olmayacağından hareketle boşanma davası açtım" ifadelerine yer vermişti.

NEDEN Mİ BOŞANDILAR?

Bu ayrılık kararı sonrası çiftin boşanma gerekçeleriyle ilgili farklı iddialar ortaya atılmıştı. Ancak çiftin ayrılık haberini ilk kez duyuran 'Renkli Sayfalar' programında çifti boşanmaya kadar götüren farklı gerekçeler sıralandı.

BİRİNCİ GEREKÇE;

Erhan Çelik işi gereği Ankara'ya yerleşmek zorunda kaldı. Sadece hafta sonu İstanbul'a gelen Çelik'in eşi Gülben Ergen bu arada çok yalnız kalıyordu. Erhan Çelik 'Sen Ankara'ya gel' önerisinde bulunsa da ünlü şarkıcı gerekçe olarak 3 oğlunu gösterdi. Daha sonra Çelik işini İstanbul'a taşısa da kriz devam etti.

İKİNCİ GEREKÇE;

Gülben Ergen sıkıntılarını eski eşi Mustafa Erdoğan'a anlatmaya başlamıştı.

ÜÇÜNCÜ GEREKÇE;

Tüm bunların yanında çiftin ayrılığının asıl sebebi her iki ünlünün eski evliliklerinden olan çocukları. Erhan Çelik'in bir, Gülben Ergen'in de 3 oğlu var. Çelik'in yakınlarına ''Ben çocuğumla yaşayamıyorum. Gülben'in çocukları ile yaşıyorum'' demesi bardağı taşıran son damla oldu.