Magazin
16 Tem 2018 14:59 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:45

Gülben Ergen ve Burak Törer ayrıldı mı? İşte fotoğraf sildiren olay!

Uzun süredir magazin gündemini meşgul eden ünlü şarkıcı Gülben Ergen yine özel hayatıyla gündemde.

Burak Törer’le dolu dizgin bir aşk yaşayan Gülben Ergen’in sosyal medya hesabından birlikte çekilmiş fotoğraflarını kaldırması ayrılık söylentilerini de beraberinde getirmişti.

Sabah gazetesi yazarı Bülent Cankurt, ünlü çiftin arasının bir yalan nedeniyle bozuk olduğunu yazdı.

Cankurt yazısında, "Sevgilisinin kendisine yalan söylemesine çok kızan Ergen, bağırıp çağırmaya başlamış. İşte bu kavganın ardından Ergen, fotoğrafları silmiş. Şimdilerde araları limoni olan çift, umarım ilişkilerini kurtarmayı başarır. ." ifadelerini kullandı.

Cankurt yazısında şunları kaydetti:

Gülben Ergen, bugünlerde son sevgilisi Burak Törer'le ilişkisi ile herkesin diline dolanmış durumda!
Ünlü sanatçının, Nisan'da aşkını ifşa ettiği ve çok mutlu olduğu konuşulan prodüktör sevgilisi Burak Törer ile çekilmiş fotoğraflarını sosyal medya hesabından silmesi 'Ayrıldılar' dedikodularının çıkmasına neden oldu! Ancak Ergen, fotoğrafları silse de, Törer'i takibi bırakmadı.
Bu yüzden ilişkileri bitti mi, bitmedi mi kimse bilmiyor ama ben Gülben Ergen'in sevgilisiyle birlikte çekilmiş fotoğraflarını niye sildiğini öğrendim.

ARKADAŞLARIYLA EĞLENİYORDU
Geçen hafta Bodrum'da sarmaş dolaş objektiflere takılan çiftten Burak Törer, işleri nedeniyle İstanbul'a dönmüş. Birkaç gün sonra haber vermeden İstanbul'a giden Ergen, akşam ona sürpriz yapmak istemiş.
Öncesinde telefon açıp ne yaptığını sormuş. Kızlı-erkekli bir grup arkadaşıyla evde olan Törer, Ergen'in yanlış anlayacağını düşünerek yalnız oturduğunu söylemiş. Ergen de 15 dakika sonra soluğu sevgilisinin evinin kapısında almış. Tabii hem Ergen, hem de Törer neye uğradığını şaşırmış. Sevgilisinin kendisine yalan söylemesine çok kızan Ergen, bağırıp çağırmaya başlamış.
Misafirler evden kaçarken kavga da iyice büyümüş. İşte bu kavganın ardından Ergen, fotoğrafları silmiş. Şimdilerde araları limoni olan çift, umarım ilişkilerini kurtarmayı başarır.