Magazin
29 Eki 2014 09:22 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:52

Gülben Ergen, Erhan Çelik'i spora başlattı!

Gülben Ergen evlendikten sonra kilo almaya başlayan eşi Erhan Çelik’i spora başlattı. Ergen eşinin sağlıklı bir şekilde zayıflamasını istiyor.

Gülben Ergen, geçen ay sürpriz yaparak Şirince’de evlendiği haber spikeri eşi Erhan Çelik’i spora başlatıyor. Evlendikten hemen sonra balayına gitmek yerine kutsal topraklara giderek hacı olan çift, bu kez aynı pilates salonunda buluşacak.

Düzenli spor yapmasıyla bilinen ve son bir senede 11 kilo veren Gülben Ergen sıkı bir pilatesçi olmasıyla da biliniyor. Ergen evlendikten sonra kilo almaya başlayan televizyoncu Çelik’i de düzenli spor yapmak için ikna etti. Ergen kendisinin de her zaman gittiği Bebek’teki bir spor salonuna eşi Çelik’i de yazdırdı.

Ergen, spor yapmaya ikna ettiği eşini spor salonuna ilk kendisi götürdü. Birlikte spor yapan Çelik ve Ergen çifti, daha sonra salondan ayrıldı. Ergen’in sağlıklı bir şekilde zayıflaması için eşi Erhan Çelik’i ikna ettiği ancak deneyimli haber spikerinin işlerini bahane ederek konuyu değerlendireceği iddia edildi.