Gündem
03 Haz 2018 16:32 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:41

GSTV’yi yasa boğan ölüm! Denizde boğuldu!

GS TV Genel Koordinatörü Özkan Aksu, geçirdiği talihsiz kaza sonucu vefat etti.

Galatasaray Özhan Aksu için, başsağlığı mesajı yayınladı:

“Galatasaray Televizyonu Koordinasyon Yöneticisi Özkan Aksu’nun geçirdiği talihsiz kaza sonucu vefat ettiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız.

Merhum Özkan Aksu’ya Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına, Galatasaray Televizyonu çalışanlarına ve camiamıza başsağlığı dileriz.

Galatasaray Spor Kulübü”

Aksu’nun cenaze namazı Giresun-merkez Hacıhüseyin Camii’sinde pazartesi öğlen kılınacak.

KAZADAN KURTULAN MUHABİR ŞENKAL OLAYI ANLATTI! 

Aksu’nun kaza anında yanında olan ve boğulmaktan son anda kurtulan GSTV muhabiri Serbay Şenkal olayı sosyal medyada anlattı:

“İCİM YANİYOR İCİM, CAN DOSTUM
, YEDİGİM İCTİGİM AYRİ GİTMEYEN GUZEL ARKADASİM…AH OZKAN’İM AH BİRAKİP GİTTİN BENİ, NASİL SEVİNCLE GİRDİK O ALLAH’İN BELASİ DENİZE! GİRMEZ OLAYDİK, GİRMEZ OLAYDİK O SEREFSİZ DENİZE ARKADASİM! HALBUKİ HEMEN YANİBASİMDAYDİN! DALGALARİN KURBANİ OLUYORDUK İKİMİZ BİRLİKTE, BENİM ŞANSİM YAVER GİTTİ, SON BİR CİRPİNİSLA, SU YUTA YUTA KURTULDUM! AMA SEN! O AZGİN DALGALAR SENİ ALDİ BENDEN, MİNİK YAVRUCAGİNDAN! BERABER CİKTİK EVDEN, BEN TEK DONDUM! İKİMİZ GİDEYDİK BE ARKADASİM, AH O AYAGİM YERE BASMAYAYDİ DA BERABER BU ADALETSİZ DUNYA’DAN GOCUP GİTSEYDİK!! BUGUN HAYATİMİN EN KOTU,EN ACİMASİZ TRAVMASİNİ, ANLARİNİ YASADİM! SENİ HİC BİR ZAMAN UNUTMAYACAGİM, SENİ COK SEVİYORUM GUZEL ARKADASİM, SENİ COK SEVİYORUM OZKAN’İM!!!!!!!”