Gündem
13 Eyl 2014 15:57 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:43

GS TV'den görüntülü Terim cevabı!

Fatih Terim'in Arena'nın duvarlarından fotoğraflarının kaldırıldığı iddialarına GS TV'den cevap geldi.

Galatasaray'da "Fatih Terim'e sansür" tartışması büyüyor. Sarı-kırmızılı ekibin eski yöneticisi Abdürrahim Albayrak, Fatih Terim'in Türk Telekon Arena'nın duvarlarından fotoğraflarının kaldırıldığı iddiası ile ilgili olarak, "Çok yazık. Bunlar Galatasaray'da bugüne kadar görmediğimiz şeyler" eleştirisinde bulundu. GS TV'den ise söz konusu iddialara yalanlama geldi.

Galatasaray'dan olaylı şekilde ayrılan ve başkan Ünal Aysal ile aralarının bozuk olduğu ifade edilen Fatih Terim'in fotoğraflarının Türk Telekom Arena'dan kaldırıldığı öne sürülmüştü.

"ÇOK YAZIK"
Konuyla ilgili Takvim Gazetesi'ne konuşan Abdürrahim Albayrak, "Fatih Terim Galatasaray için bir değerdir. Duvarlardan resimlerini kaldırsanız bile Galatasaraylılar'ın beyninden yüreğinden silemezsiniz. Bizi takım uçağına almıyorlar, hocamızın resmini Arena'nın duvarlarından kaldırıyorlar. Çok yazık. Bunlar Galatasaray'da bugüne kadar görmediğimiz şeyler" ifadelerini kullandı.

GS TV'DEN GÖRÜNTÜLÜ YALANLAMA
Galatasaray'ın resmi televizyonu GS TV ise, iddiaların gerçeği yansıtmadığına ilişkin bir haber yayınladı. Haberde, Fatih Terim'in yer aldığı duvarlardaki fotoğraflara yer verilirken, söz konusu iddialar için de "tamamen gerçek dışıdır" denildi.