Gözde Kansu ekranlara geri dönüyor!

Başrolünde Serenay Sarıkaya ve Çağatay Ulusoy'un olduğu ekranda ikinci sezonunu geçiren 'Medcezir'in kadrosuna Gözde Kansu dahil oldu.

Gözde Kansu ekranlara geri dönüyor! - Sayfa 1

Başrolünde Serenay Sarıkaya ve Çağatay Ulusoy'un olduğu ekranda ikinci sezonunu geçiren 'Medcezir'in kadrosuna Gözde Kansu dahil oldu.

15
Gözde Kansu ekranlara geri dönüyor! - Sayfa 2

Dizinin bugün ekrana gelecek yeni bölümünde Gözde Kansu, canlandıracağı Olcay karakteriyle izleyici karşısına çıkacak.

25
Gözde Kansu ekranlara geri dönüyor! - Sayfa 3

on olarak 'Ankara'nın Dikmeni'nde rol olan ünlü oyuncu geçtiğimiz yıl sunuculuğunu yaptığı 'Veliaht' yarışmasında giydiği göğüs dekolteli elbisesi nedeniyle AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik'in tepkisini çekmişti. Çelik, katıldığı bir televizyon programında isim vermeden "Bir kanaldaki, yarışma programında sunucu öyle bir kıyafet giymiş ki olmaz bu yani. Kimseye karıştığımız yok ama çok aşırı. Dünyada da kabul edilemez” diye konuşmuştu. Hüseyin Çelik'in bu açıklamalarının ardından programın yapımcıları Gözde Kansu'nun işine son vermiş ve bu olay uzun süre tartışılmıştı.

35
Gözde Kansu ekranlara geri dönüyor! - Sayfa 4

Dizide Mert, hayatlarına Olcay’ın dahil olmasıyla hiç beklemediği sürprizle karşı karşıya kalacak. Senaristliğini Ece Yörenç’in yönetmenliğini ise Ali Bilgin’in üstlendiği ‘Medcezir’in başrolünde Serenay Sarıkaya ve Çağatay Ulusoy yer alıyor.

45