Televizyon
09 Eyl 2018 16:31 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:50

Geri sayım başladı! İşte Gülperi dizisinden ilk kareler! (Medyaradar/Özel)

"Gülperi"nin setinden merakla beklenen ilk kareler basına yansıdı.

Yapımını Tims&B'nin, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın üstlendiği, başrollerini Nurgül Yeşilçay ve Timuçin Esen'in paylaştığı yeni sezonun en iddialı yapımı "Gülperi"nin setinden merakla beklenen ilk kareler basına yansıdı.

Show Tv’de ekrana gelecek olan dizi 14 Eylül Cuma günü yayınlanacak ilk bölümüyle yeni sezona damga vuracak.

GÜLPERİ'DEN DUYGU YÜKLÜ TANITIM!

Çekimleri İstanbul ve Antep'te gerçekleştirilen dizinin ilk tanıtımı bu sezon ekranlarda adından sıkça söz ettireceğinin sinyalini verdi. Üç çocuğu, kaybettiği eşinin babası (Tarık Pabuçcuoğlu) tarafından elinden alınmak istenen acılı anne Gülperi'nin mücadelesinden ekrana gelen ilk görüntüler  izleyiciyi derinden sarstı. Anne ve çocuklarının duygu yüklü diyaloglarının yürekleri  burktuğu tanıtımda, Gülperi'nin savaşında en büyük destekçisinin avukat Kadir (Timuçin Esen) olduğu dikkatleri çekti.  

SOSYAL MEDYADA GÜLPERİ'YE ÖVGÜ YAĞMURU!

Dizide üç çocuk annesi Gülperi karakterine hayat veren Nurgül Yeşilçay ve avukat Kadir karakteriyle izleyiciyle buluşacak olan Timuçin Esen'e, yayınlanan tanıtımın ardından izleyiciler sosyal medya üzerinden övgüler yağdırdı.Başarılı oyunculuklarıyla izleyiciyi hayran bıraktıran oyuncular bu sezon uyumlarıyla da çok konuşulacak.

Senaryosunu Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat'ın, yönetmenliğini Cem Karcı'nın üstlendiği, bir annenin elinden kayıp gitmek üzere olan üç evladını yeniden kazanmak için verdiği umut dolu mücadelesini konu alan Gülperi 14 Eylül Cuma günü saat 20:00’de Show Tv ekranlarından seyircisiyle buluşacak.

İŞTE İLK KARELER: