Medya
02 Nis 2017 15:55 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:35

Genel Yayın Yönetmeniydi! Oyunculuğa merak sardı, ilk rolünü de kaptı!

Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu, genel yayın yönetmenliğinden dizi sektörüne geçiş yapan ismi köşesine taşıdı.

TürkMedya Yayın Grubu bünyesinde yayınlanan Alem Dergisi'nde 1 yıla yakın süre Genel Yayın Yönetmenliği koltuğunda oturan Melis Aygen görevinden ayrıldıktan sonra medyayı bıraktı, oyunculuğa merak sardı.

Paris Üniversitesi Uluslararası İletişim ve Görsel Medya uzmanlığından mezun olduktan sonra,  Türkmedya Grubunda Yönetici Adayı programı ile medya kariyerine başlayan Melis Aygen,  grup bünyesinde Alem Dergisi ve TV360 mecraları altında farklı görevlerde bulundu. 

23 Şubat 2015 tarihinde Alem Dergisi Genel Yayın Yönetmenliği görevine atandı, ancak Melis Aygen'in bu görevi kısa sürdü ve 31 Aralık 2015 tarihinde ayrılma kararı aldı.

Aygen medya serüvenine noktayı koydu ve artık dizi oyunculuğunda karar kıldı.



Melis Aygen'in medyadan dizi sektörüne geçiş yaptığını Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu bugün köşesinden böyle duyurdu:

O ARTIK OYUNCU!

Onu tanıdığımda Alem’in Yayın Yönetmeni’ydi… Ahmet Güneştekin’in açtığı sergi için gittiğimiz Venedik’te tanıştığım Melis Aygen, Alem’den ayrıldıktan sonra oyunculuğa merak sardı. 

Gazetecilikten sonra farklı bir alanda kariyer yapmak için Tümay Özokur Atölye’de oyunculuk eğitimi alan Aygen, ilk rolünü de kaptı…

Ay Yapım’ın Puhu TV için çektiği ‘Fi’ dizisinin oyuncularından biri olan Aygen, yeni mesleğiyle ilgili şunları söyledi: “Oyunculuğun; insanı, insana, insanla anlatan en olağanüstü mesleklerden biri olduğunu düşünüyorum. ‘Fi’ dizisi gibi etkileyici bir projeyle başlıyor olmak da heyecan verici. Yeni işimden acayip keyif alıyorum.” 

Oyunculuğun yanı sıra ‘Herkesin Bildiği Sırlar’ adlı tiyatronun yönetmen yardımcılığını da yapan Aygen’e yeni yolculuğunda başarılar diliyorum.