Gündem
08 Eyl 2014 15:20 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:39

Gelişen Kentler Zirvesi bu kez Kayseri'de

Milliyet ve Vatan Gazetesi, Kayseri’de gerçekleşen “Gelişen Kentler Zirvesi”ne sponsor oldu..

Türkiye’nin Gayrimenkul PlatformuGYODER tarafından düzenlenen Gelişen Kentler Zirvesi eylülde Kayseri'de düzenlendi. Türkiye’nin potansiyeli yüksek kentlerini ve bölgelerini, bu kentlerdeki gayrimenkul yatırım fırsatlarını ön plana çıkarmak amacıyla yapılan zirveye Milliyet Gazetesi, Vatan Gazetesi ve Milliyet Emlak da sponsor olarak destekledi.

‘Gelişen Kentler Zirvesi’ni hayata geçiren GYODER, zirvenin 6’ncısını 4-5 Eylül 2014 tarihlerinde Kayseri’de düzenledi. Daha önce Bursa, Konya, Gaziantep, İzmir ve Samsun’da yapılan Gelişen Kentler Zirvesi, Kayseri Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı himayesinde gerçekleşti. Milliyet Gazetesi, Vatan Gazetesi ve Milliyet Emlak da zirvenin sponsorları arasında yer aldı.

Anadolu’nun gelişme potansiyeli yüksek şehri Kayseri…
GYODER, gelişen kentlerin yatırım fırsatlarını sektör temsilcileri ile buluşturmak, seslerini ulusal ve uluslararası alanlarda duyurmak ve potansiyel barındıran bu kentlere yatırım yapılmasına ön ayak olmak amacıyla “Gelişen Kentler Zirve”sini düzenliyor. Düzenlendiği her kentte önemli işbirliklerine ve yatırım yapılmasına vesile olan Gelişen Kentler Zirvesi, daha önce sırasıyla Bursa, Konya, Gaziantep, İzmir ve Samsun’da gerçekleştirildi. GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun amaçlarının; Türkiye’nin İstanbul, Ankara ve İzmir’den ibaret olmadığını, Anadolu’da da her anlamda potansiyel barındıran şehirler bulunduğunu göstermek olduğunu belirtiyor. Bu anlamda da zirve, Kayseri’nin potansiyelini ortaya çıkarmak, katma değer sağlamak ve gelişimine katkı sağlamak açısından önemli bir platform niteliği taşıyor.