Televizyon
27 Kas 2015 15:43 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 18:12

Gecenin Kraliçesi dizisinden ilk fragman!

Murat Yıldırım ve Meryem Uzerli'nin başrol oynadığı merakla beklenen dizi Gecenin Kraliçesi'nin ilk fragmanı yayınlandı.

Murat Yıldırım ve Meryem Uzerli'nin başrol oynadığı merakla beklenen dizi Gecenin Kraliçesi'nin ilk fragmanı yayınlandı. Peki Gecenin Kraliçesi hangi kanalda, ne zaman başlayacak, dizinin konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte detaylar...

Star TV, Meryem Uzerli'nin ekranlara geri döndüğü Gecenin Kraliçesi isimli diziyle izleyiciyi ekran başına kilitlemeyi hedefliyor.

Başrolde Muhteşem Yüzyıl dizisi ile büyük bir hayran kitlesi oluşturan, "Hürrem" ile gönüllere taht kuran Meryem Uzerli'nin bulunduğu dizinin hem oyuncuları hem de senaryosu defalarca değişti.

Bir türlü istenilen senaryo ve oyuncu kadrosunu oluşturamayan dizide Ocak ayı içerisinde yayın hayatına başlayacak. Dizinin yapımını O3 Turkey üstlenirken yönetmenliğini ise Yağmur ve Durul Taylan üstlenecek. Dizide Meryem Uzerli'ye başrolde Murat Yıldırım ve Uğur Polat eşlik edecek. Dizinin oyuncu kadrosunda Meryem Uzerli, Murat Yıldırım ve Uğur Polat'ın dışında da başarılı isimler yer alıyor. "Gecenin Kraliçesi"nin kadrosunda; Selim Bayraktar, Funda Eryiğit, Seda Akman, Burak Deniz ve Deniz Celiloğlu gibi oyuncular bulunuyor.

Gecenin Kraliçesi dizisinin ilk tanıtımı ve fotoğrafları da yayınlandı.

İlk tanıtımdaki görüntülerde Selin karakterine hayat veren Meryem Uzerli ile Kartal rolündeki Murat Yıldırım arasında yaşanan aşk vurgulandı.

GECENİN KRALİÇESİ'NİN KONUSU

Gecenin Kraliçesi, tüm güzelliğini bir geceye sığdıran, efsaneye göre yalnızca şanslı insanların görebildiği nadide bir çiçektir... "Bir gecede solacak olsam da, o aşkı yaşamak için her şeye razıyım." Böyle bir gecede başlar Selin ve Kartal'ın hikayesi... Selin, Güney Fransa'nın Grasse şehrinde yıllardır aşkın kokusunu aramaktadır, bu sihirli uğraş Kartal'ın ona ilk gördüğü anda aşık olmasını sağlar. Kartal ve Selin bir gecede solacak olsa da onları buluşturan aşkı yaşamaya razı gelirler. Fransa'da başlayan aşk hikayesi Karadeniz'e oradan da İstanbul'a savrulur...