Magazin
22 Haz 2017 13:00 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:56

Gazetecilere saldırmıştı! Tuba Büyüküstün'ün işletmeci sevgilisi tutuklandı!

Adı Tuba Büyüküstün ile aşk dedikodularına karışan işletmeci Umut Evirgen ile çifti görüntüleyen gazetecinin fotoğraf makinesini gasp eden iki şüpheli ‘yağma’ suçundan tutuklandı.

Adı Tuba Büyüküstün ile aşk dedikodularına karışan işletmeci Umut Evirgen ile çifti görüntüleyen gazetecinin fotoğraf makinesini gasp eden iki şüpheli 'yağma' suçundan tutuklandı. Tuba Büyüküstün hakkında herhangi bir işlem başlatılmadığı öğrenildi.

FOTOĞRAF MAKİNESİNİ GASP ETMİŞLERDİ

Tuba Büyüküstün, adının aşk dedikodularına karıştığı işletmeci Umut Evirgen'le geçtiğimiz pazar günü öğle saatlerinde Emirgan'da görüntülenmişti. Olayın ardından Evirgen'in korumaları olduğu iddia edilen 2 kişi Hürriyet muhabiri İsmail Bayrak'ın içinde olduğu aracı kovalamaya başlamış, aracın önünü keserek silah zoruyla Bayrak'ın fotoğraf makinesini gasp etmişti.

EVİRGEN VE KORUMALARI GÖZALTINA ALINDI

Bayrak'ın olay sonrası Sarıyer Asayiş Büro Amirliği'ne giderek Evirgen ve korumalarından şikayetçi olması üzerine İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturma başlatıldı. Soruşturma kapsamında işletmeci Umut Evirgen ve korumaları olduğu iddia edilen Doğan Akbaş ile Ahmet Fatih Baltacı gözaltına alındı.

TUTUKLANIP CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Dün akşam saatlerinde Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na sevk edilen Umut Evirgen ve diğer iki şüpheli çıkarıldıkları mahkemece "nitelikli yağma" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün hakkında ise herhangi bir işlem yapılmadığı öğrenildi.