Gündem
10 Eki 2018 11:11 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:54

Gazeteci kadının feci sonu! Metrelerce sürükleyip...

Bakırköy’de bir aracın çarptığı gazeteci Aynur Meriç feci şekilde hayatını kaybetti. İki kişiye daha çarptıktan sonra durabilen sürücü, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Olay, geçtiğimiz günlerde Bakırköy İncirli’de bir ara sokakta yaşandı.

İddialara göre, 2 kızı ve 4 torunu olan Gazeteci Aynur Meriç (60), kentsel dönüşümde olan evini görmek için aracını inşaatın yanına park etti. Bu sırada sokağa aracıyla hızla giren 34 TP 5022 plakalı aracın sürücüsü E.E., aracının bagajından eşya alan Meriç’e çarptı.

Görgü tanıklarının ifadesine göre iki kez Meriç’e çarpan E.E., aracının altına aldığı kadını birkaç metre sürükleyerek kaçmaya başladı. Kaçarken 2 kişiye ve araçlara da çarpan sürücü, birkaç metre ötede durdu.

Olayı gören çevredeki vatandaşlar polise ve ambulans ekiplerine haber verdi. Hastaneye kaldırılan yaralılardan Meriç’in vücudunda kırıklar ve travmalar oluştu.

Polis tarafından gözaltına alınan sürücü çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, yoğun bakımda olan Meriç günler sonra hayatını kaybetti. Cenazesi Adli Tıp Kurumuna kaldırılan Meriç’in cenazesi, sevenleri ve aile yakınlarının katıldığı cenaze töreni ile son yolcuğuna uğurlandı.