Polemik & Kulis
23 Tem 2014 15:08 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:29

Gazete Habertürk'te flaş gelişme! Haber Müdürlüğü görevine kim getirildi? (Medyaradar/Özel)

TMSF'nin Show TV'yi Ciner Medya Grubu'na iade etmesiyle grupta başlayan hareketlilik sürüyor!

Ciner Medya Grubu haber ajansı Ajans Habertürk'ün Habertürk Gazetesi Haber Merkezi adıyla faaliyetlerine devam etmesi kararını aldı. 
Bu birimin başına ise grubun başarılı isimlerinden biri olan Zülfikar Ali Aydın getirildi. Atama kararı az önce Gazete Habertürk Genel Yönetmeni Selçuk Tepeli tarafından çalışanlara duyuruldu.

İşte o duyuru:

Bugüne kadar faaliyetlerini Ajans Habertürk olarak yürüten Haber Birimi bundan sonra Habertürk Gazetesi Haber Merkezi adıyla faaliyetlerine devam edecektir.

Sn. Zülfikar Ali Aydın,  Habertürk Gazetesi Haber Müdürü olarak atanmıştır.

Arkadaşımıza  yeni görevinde başarılar dilerim.

Selçuk TEPELİ
Habertürk Gazetesi
Genel Yayın Yönetmeni

Zülfikar Ali Aydın kimdir?

Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun olan Zülfikar Ali Aydın mesleğe 1996 yılında Demokrasi Gazetesi'nde adım attı.Ardından Yeni Binyıl Gazetesi'nde görev aldı.2002 yılından itibaren Sabah Gazetesi İstihbarat Servisi'nde çalışmaya başlayan Aydın Gazete Habertürk'ün kurulmasıyla Ciner Medya Grubu'na transfer oldu.Gazetede ses getiren birçok habere imza atan Zülfikar Ali Aydın grubun televizyonu Habertürk'te 2 yıl süreyle yöneticilik de yaptı.

Etnik milliyetçiliğin Susurluk'taki bir vaka üzerinden analizini yapan İkinci Susurluk/Bir Kasaba Cinneti adlı bir kitabı bulunan Aydın iki kez Musa Anter, bir kez Metin Göktepe Gazetecilik ödülüne layık görüldü.



MEDYARADAR/ÖZEL