Medya
21 Ara 2014 10:13 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:00

Garip ama gerçek! Emin Çölaşan'ın yazısı neden yayınlanmadı?

Sözcü gazetesinde köşe yazarlığı yapan Emin Çölaşan bugün köşe yazısını yazmadı.

Gazetenin Ankara bürosunun yeni binasına taşınması nedeniyle odasının karışık olduğunu ve bu düzenlemenin zaman aldığını anlatan Çölaşan okuyucularına durumu şu şekilde açıkladı:

Sevgili okuyucularım, bizim gazetenin Ankara bürosu dün yeni yerimize taşınmaya başladı. Taşınmak herkes için zor ama binlerce şeyi biriktirip saklamış olan benim gibiler için daha da zor. Odamı boşaltmaya çalışırken binlerce kağıt, dosya, arşiv belgeleri, kitaplar ve diğer eşyalar karşımda devleşmiş gibi duruyor! Neyi atıp neyi atmamam gerektiğini bilemiyorum. Onlar bana bakıyor, ben onlara! Her şeyi kolilere tıkıştırıyoruz.

Yeni yerimizde yeni bir düzenleme yapmak zorundayım ki, bu biraz zamanımı alacak. Taşınmanın yarattığı şu kargaşa ortamından yarın kurtulmayı umuyorum… Ve bugün yazı yazamadığım için sizin anlayışınıza sığınıyorum, hepinizden özür diliyorum. Gazetenin bir diğer yazarı Uğur Dündar da hazırladığı röportaj nedeniyle yaklaşık 5 gündür yazısını yazmıyor. Dündar da, 17 Aralık'ta şu notu yazmıştı: Sevgili okurlarım, ses getireceğine inandığım bir röportajın hazırlığını sürdürüyorum. O nedenle sizden kısa bir süre için izin rica ediyorum. Sevgiyle kalın efendim…