Gündem
02 Eki 2014 16:31 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:47

Galatasaraylı futbolcuya haciz şoku!

Futbolcunun Bademli’deki villasından plazma televizyon, dizüstü bilgisayar ve otomobile haciz işlemi uygulandı.

Galatasaray’dan Süper Lig’in yeni ekiplerinden Balıkesirspor’a kiralık olarak giden Milli golcü Sercan Yıldırım’ın Bursa’daki evine, 300 bin liralık borcu nedeniyle haciz geldi.

Futbolcunun Bademli’deki villasından plazma televizyon, dizüstü bilgisayar ve otomobile haciz işlemi uygulandı. Sercan Yıldırım, geçmişteki bir kafe-restoran işinden dolayı kendisi adına imzalar atıldığı ve dolandırıldığını öne sürerek, "Borç bana ait değil. Birileri ’Borçları Sercan Yıldırım ödeyecek’ deyip imza atmış. Son günlerdeki çıkışımı engellemek için bu tür işler yapılıyor. Ben de avukatım aracılığıyla yasal girişimlerde bulunuyorum" dedi.

Bursaspor’da futbol hayatına başlayan ve yeşil- beyazlı ekibin şampiyon olduğu 2010 yılında yıldızının parlamasının ardından Galatasaray’a transfer olan Sercan Yıldırım, Sarı-Kırmızılı takımda aradığını bulamadığı için Sivasspor ve Şanlıurfaspor’da, geçen yıl da Bursaspor’da kiralık futbolcu olarak oynadı. Bu sezon da Balıkesirspor’a kiralık olan giden ve Galatasaray’a attığı golle yeniden spor kamuoyunun dikkatini çeken Sercan Yıldırım’ın, Mudanya İlçesi Bademli Mahallesi’ndeki villasına 300 bin liralık senet borcu nedeniyle haciz geldi.

ALACAKLININ KİM OLDUĞU AÇIKLANMADI
Vadesi 2013 yılının Eylül ayında dolan 300 bin liralık senet için alacaklı olduğu kişi Sercan Yıldırım’ı icraya verdi. Alacaklı kişi adına haciz işlemini Avukat Mehmet Oğuz Kaya yürüttü. Mudanya İcra Dairesi memurları ve Avukat Mehmet Oğuz Kaya, Yıldırım’ın Bademli’deki villasında babası Kenan Yıldırım’la yaptıkları görüşme sonrasında evde bulunan plazma televizyon, dizüstü bilgisayar ve Opel Corsa marka otomobili haczetti.

Hacizli mallar evden alınırken, otomobil yediemin otoparkına çekildi. Sercan Yıldırım’ın babası Kenan Yıldırım haciz işleminden sonra büyük bir şok ve üzüntü yaşadı.

İcra işlemini yürüten Avukat Kaya, borç senedinin kime ait olduğunu açıklamadı.

SERCAN YILDIRIM: BORÇ BANA AİT DEĞİL
Haciz işlemi ile ilgili DHA Muhabirinin telefonla görüştüğü Sercan Yıldırım ise geçmişte  bir kafe-restoran işletme girişimi olduğunu belirterek, "Borç bana ait değil. Birileri ’borçları Sercan Yıldırım ödeyecek’ deyip imza atmış. Son günlerdeki çıkışımı engellemek için bu tür işler yapılıyor. Ben de avukatım aracılığıyla yasal girişimlerde bulunuyorum. Suç duyurusunda bulunacağım"