Güncel
13 Oca 2018 16:26 Son Güncelleme: 19 Kas 2018 18:46

Galatasaray, iki hazırlık maçı yapacak

- Sarı-kırmızılı ekip, devre arası hazırlık çalışmaları kapsamında yarın Romanya'nın Viitorul ve 15 Ocak Pazartesi günü de Tuzlaspor ile Antalya'da karşılaşacak



İSTANBUL (AA) - Galatasaray Futbol Takımı, devre arası hazırlık çalışmaları kapsamında iki hazırlık maçı yapacak.

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, Antalya'nın Belek beldesinde kamp çalışmalarını sürdüren Galatasaray'ın, yarın Romanya temsilcisi Viitorul ve TFF 2. Lig ekiplerinden Tuzlaspor ile karşı karşıya geleceği ifade edildi.

Galatasaray'ın eski futbolcusu ve teknik direktörü Gheorghe Hagi'nin hem sahibi hem de teknik direktörü olduğu Viitorul ile yarın yapılacak maç, Sueno Hotels Deluxe Belek Sports Center'da saat 17.00'de seyircisiz olarak gerçekleştirilecek.

Sarı-kırmızılı ekip, Tuzalaspor ile ise 15 Ocak Pazartesi günü yine Sueno Hotels Deluxe Belek Sports Center'da saat 17.00'de karşılaşacak.

Hazırlıklarını 17 Ocak Çarşamba gününe kadar Antalya'da sürdürecek Galatasaray, aynı gün Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Bucaspor ile yapacağı maç için İzmir'e gidecek. Bucaspor'la 18 Ocak Perşembe günü karşılaşacak sarı-kırmızılı takım, bu maçın ardından İstanbul'a dönecek.