Reklam PR
10 Mar 2016 08:32 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 18:23

GAİA Cadde'den kadınlara örnek davranış: O sizin güzelliğiniz...

8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle GAİA Cadde Güzellik Merkezi, engelli çocuğa sahip 9 anneyi anneyi, hizmet verdikleri tüm branşlardan yararlandırarak misafir etti.

Tüm dünyada kadınlar günü olarak kutlanan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında İstanbul Caddebostan'da faaliyet gösteren GAİA Cadde Güzellik Merkezi örnek olacak bir etkinliğe imza attı.
Engelli çocuklara sahip TEKSEM bünyesindeki 9 kadını GAİA Cadde Güzellik Merkezi verdikleri tüm hizmetlerden yararlandırdı.

Projeye TEKSEM Yönetim Kurulu Başkanı Gamze Elibol’da katıldı. Ülkemizin önde gelen manken ve sunucuları olan Gizem Özdilli ile Simge Tertemiz projeye destek vererek kadınların tüm gün yanlarında olarak yapılan tüm işlemlerde yakından ilgilendiler.

GAİA Cadde Güzellik Merkezi sahibi Cemiyet hayatının sevilen isimlerinden olan Esra Kızıltaş, şu açıklamayı yaptı: "Mart ayı hem Dünya kadınlar günü hemde Serebral Palsi’ye farkındalık yaratma ayı olması sebebiyle Selebral Palsi’li çocuklara sahip 9 kadına unutulmaz bir gün yaşatmak için kolları sıvadık. İki önemli farkındalığı birleştirip proje üretmek istedik. Amacımız engelli çocuklara sahip kadinlarin sadece dünya kadınlar gününde değil her zaman hatırlanmasını sağlamak. Hepimiz bir gün engelli anne ya da kadın olabiliriz. Engelli arkadaşlarımızı her zaman hatırlayıp onlara gereken desteği vermemiz gerekiyor. Biz merkezimiz olarak kadınlarımızın yanındayız."

Bu özel günde Modacı Elif Gedikoğlu da 9 kadının güne özel kıyafetlerini hazırlayarak projeye destek verdi.

Programın son bölümünde ise etkinliğe katılan anneler ve diğer davetliler ile birlikte Tarabya Sakura Restorantta akşam yemeği yenildi.