Gündem
20 Kas 2014 11:34 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:55

Futbolda sakal yasağı isyan ettirdi!

Kasımpaşa'da gösterdiği performansla A Milli Takım'a kadar yükselen Adem Büyük, Gençlerbirliği'nde Başkan İlhan Cavcav'ın futbolculara sakal yasağı getirmesini değerlendirdi.

Süper Lig'de Pazar günü karşılaşacakları Beşiktaş için övgü dolu ifadeler kullanan Adem Büyük, "Bizim için çok zor bir maç olacak. Büyük bir camiaya ve formda bir takıma karşı oynayacağız. Bizim eksiklerimiz var ama onların yerine oynayacak arkadaşlarımız onları aratmayacaktır. Çünkü bu maçın atmosferi çok farklı olacak. İnşallah iyi bir sonuçla evimize döneriz. Bana göre şu anda en iyi futbol oynayan takım Beşiktaş. Ancak 2 haftada her şey değişebiliyor" dedi.

"FORMDAYDIM OYNAYABİLİRDİM"

Sporx.com'da yer alan habere göre; Milli Takım hakkında ise 27 yaşındaki golcü, “Milli Takım’da olmak bile güzel. Ama ben oynamayı bekliyordum çünkü formdayım. İnşallah tekrar o kadroda yer alıp oynarım” dedi.

"SAKAL CEZASI SAÇMA"

Adem Büyük, Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav’ın hayata geçirdiği sakal cezası için "Artık gece hayatını bıraktılar, sakala karışmaya başladılar. Çok saçma. Futbola bu tarz konuları karıştırmamak gerek" ifadelerini kullandı.