Televizyon
18 Mar 2017 13:26 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:33

Füsun elinde bıçak Celal'in peşinde! Kebapçı Celal yolun sonuna mı geldi?

İçerde yeni bölümde Füsun Hanım, oğlunun patronu olduğunu zannettiği Celal'i öldürmek için hamle yapıyor. Peki, bu hamle başarılı olacak mı?

Show TV'nin pazartesi akşamları reyting rekorları kıran dizisi 'İçerde'nin 26. bölüm fragmanı yayınlandı. Sarp'ın annesi geçen bölümde oğlunun gizli polis olduğunu Yusuf müdürden öğrenmişti. Bu bölümde Füsun, oğlunu kurtarmak için Celal Baba'yı bıçaklamayı göze alıyor.

CELAL BABA BUNU HİÇ BEKLEMİYORDU

Birçok düşmanı olan Celal Baba ölümün Sarp'ın annesinden geleceğini hiç beklemiyordu. Sarp'ın oturduğu mahallede tek başına gezen Celal Baba'yı Füsun sırtından bıçaklıyor.

SARP KARDEŞİNİN ÖLMEDİĞİNİ CELAL BABA'YA SÖYLÜYOR

Sarp, Celal Baba ile hapisteyken karşı karşıya geliyor ve Celal Baba'ya "kardeşim Umut ölmedi, gömleğinin üzerindeki kan kardeşime ait değilmiş" diyor. Celal Baba ise bu sözler karşısında şoke oluyor.

'İÇERDE'NİN YENİ BÖLÜMÜ 20 MART'TA

'İçerde'nin yeni bölümü 20 Mart Pazartesi günü saat 20.00'da Show TV ekranlarında yayınlanacak.



Kudret, Mert'in Celal için çalıştığını düşünüyordur. Emin olmak zorundadır. Celal ve Mert'e bir oyun hazırlar. Sarp'ı, Celal'in karanlık dünyasından kurtarmak isteyen Füsun artık eli kolu bağlı, olanlara seyirci olmak istemiyordur. Celal'in adamlarıyla mahalleye geldiği gün Füsun kendini kaybeder ve Celal'in üstüne yürür. Kudret ve Celal mahallede karşılaşırlar ve birbirlerine gözdağı verirler. Aralarındaki gerilim mahalledeki insanları tedirgin eder. Celal, Kudret'e karşı büyük bir hamle hazırlığı içindedir.