Televizyon
18 Mayıs 2017 10:47 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:41

FOX TV'nin yeni dizisi Şevkat Yerimdar ne zaman başlıyor?

'Şevkat Yerimdar' dizisinin ne zaman yayınlanacağı belli oldu..

Limon Film/Hayri Aslan imzalı, başrollerini Özgürcan Çevik, Başak Parlak, Salih Kalyon, Murat Akkoyunlu, Suzan Aksoy ve Pascal Nouma’nın paylaştığı “Şevkat Yerimdar“ın yayın tarihi belli oldu. Birbirinden eğlenceli bölüm tanıtımlarıyla dikkat çeken dizi 26 Mayıs Cuma günü FOX izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor

Sosyal medya fenomenliğinden iki kıyak filmiyle sinema efsanesine terfi eden ve öfke kontrol sorununun evrenselliğini bu iki filmle yaşatan Şevkat Yerimdar, dizide “öfke baldan tatlıdır” sözünün ne kadar yerinde olduğunu seyircileri gülmekten yerlere yatırarak yeniden kanıtlayacak.

Mahallesinin afili delikanlısı Şevkat’in başına bu kez Esin bela olacak. Paris’ten İstanbul’a dönen güzeller güzeli Esin ayağının tozuyla önce Şevkat’in arabasını çarpa çarpa ufalar, daha sonra buna ufak bir kaza daha ekleyerek Şevkat’in başını yarar. Şevkat ve Esin arasında komik aşk macerası böyle başlar. Esin öyle bir kızdır ki, türlü sakarlıkları ve dik başlılığıyla Şevkat’in sinirlerini tavana çıkarır, temiz kalbi ve can yakan güzelliğiyle onu dibe vurdurur. Bütün bu maceralar öyle bir mahallede cereyan eder ki, zaten başka yerde olamaz dersiniz. Şevkat Yerimdar her macerada yine öfkeden küplere binerken, seyirciler kahkahalara boğulacak.

Senaryosunu Erol Hizarcı’nın kaleme aldığı ve yönetmen koltuğunda Bülent İşbilen’in oturduğu merakla beklenen “Şevkat Yerimdar”ın kadrosunda ayrıca Ayşe Kökçü, Mazlum Çimen, Burak Demir, Barış Murat Yağcı, Eser Eyüboğlu, Pelin Orhuner ve Canan Maktal da yer alıyor.