Televizyon
08 Mayıs 2017 13:34 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:40

Fox TV'den yeni yarışma programı! Hangi ünlü oyuncu sunacak? (Medyaradar/Özel)

Yeni yarışma programı, Karga Seven Pictures'in Türkiye’deki ilk projesi olacak.

Red Arrow Entertainment, bünyesindeki markaların en güçlülerinden biri olarak kabul gören Karga Seven Pictures, Türkiye’deki ilk projesi Gönder Gitsin’i hayata geçirmeye hazırlanıyor.

Türkiye'deki ilk proje

Dünyanın en büyük medya ve yapım devlerinden biri olarak tanınan Red Arrow Entertainment, bünyesindeki markaların en güçlülerinden biri olarak kabul gören Karga Seven Pictures ile Türkiye pazarına sağlam bir adım attı.

Ünlü oyuncu Timur Acar sunacak

Karga Seven Pictures, çok yakında FOX ekranlarında yayınlanacak olan “Gönder Gitsin” programıyla Türk izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Türkiye’nin en farklı yarışması “Gönder Gitsin” için ünlü sunucu Timur Acar ile anlaşan Karga Seven Pictures TV pazarına kattığı taze enerji ve ekran kalitesini geliştirmeye yönelik tercihleriyle Türkiye’de çok kısa zaman içinde “güçlü ve büyük bir aile olmayı” hedefliyor. Elk Format şirketine ait olan “Gönder Gitsin” Deniz Benli aracılığıyla Türkiye’ye getirildi.



“Gönder Gitsin”de soruların cevapları dört şıklı fotoğraflardan oluşuyor. Soru ile beraber konu başlığına uygun olan üç fotoğraf ve uygun olmayan bir fotoğraf yarışmacıların karşısına çıkıyor. Yarışmacılar uygun olmayan fotoğrafı bulmaya çalışıyor. Uygun olmayan fotoğrafı bulan yarışmacılar büyük ödüle giden 10 soruluk yolda önemli bir adım atmış oluyor. Yarışmanın büyük ödülü ise tam 150.000 TL. “Gönder Gitsin”de sadece çift olarak yarışabiliyorsunuz. Çiftlerin kendi aralarındaki fikir ayrılıkları ise programda renkli görüntülere ev sahipliği yapıyor.



Kamu nezdinde gerek farklı duruşu gerek de sempatisiyle yoğun ilgi çekerek fark yaratan ünlü oyuncu Timur Acar program hakkında; “Bu yarışma programının benim için farklı bir deneyim olacağı kesin. Çünkü stüdyoda olmak alışıldığın çok dışında bir şey... Seçimlerimde bir fark yaratmayı gözettiğim ve ince eleyip sık dokuduğum için buradaki enerjinin biraz değişik olacağını düşünüyorum. Karşınızdaki insanlarla yarışma duygusunu yaşamak güzel bir his olduğu kadar insanı heyecanlandırıyor da. Doğaçlama gelişecek olan çok şey var. Ben de büyük bir heyecanla olacakları merak ediyorum” dedi.

MEDYARADAR/ÖZEL