Televizyon
17 Kas 2017 18:06 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 23:16

Fox TV'den Badem Şekeri 3 hamlesi! (Medyaradar/Özel)

Geçtiğimiz günlerde 2. filmiyle ekrana gelen Badem Şekeri, serinin 3. filmiyle geri dönüyor.

ANS Prodüksiyon imzalı, Temmuz ayında FOX’ta yayınlanan ve büyük beğeni toplayarak televizyon filmi serisine dönüşen ‘Badem Şekeri’nin üçüncüsünde Doktor Mehmet ve Ayşe’nin eğlenceli aşk hikâyesi kaldığı yerden devam ediyor. ‘Badem Şekeri 3’te, ekran başındakileri kahkaha dolu anlar bekliyor.

İzleyicilerin yoğun ilgisiyle karşılaşmasıyla birlikte televizyon filmleri serisine dönüşen, Alper Saldıran ve Burcu Özberk’in başrollerinde yer aldığı ‘Badem Şekeri 3’, FOX ekranlarına geliyor. Doktor Mehmet (Alper Saldıran) ve Ayşe’nin (Burcu Özberk) eğlence dolu, sıcak aşk hikâyesinin anlatıldığı ‘Badem Şekeri’nin devamında âşıkları yine zorlu engeller bekleyecek.

Muhtar Bahri’nin baltaya sap olamamış, haylaz ve çakal oğlu Fikret, askerde de rahat durmayarak bir şekilde ‘askerliğe elverişli değildir’ raporu almayı başarır. Kafasındaki tilkilerle köye dönmeye hazırlanırken otobüste, tayini Aşağı Delice Köyü’ne çıkmış Kumru hemşireyle tanışır. Tüm köylü Hüseyin’le Afet’in düğünündeyken bir anda çıkıp gelen Fikret karşısında Ayşe dâhil herkes şok olur. Hafızasını kaybettiğini söyleyerek tüm köylüyü kandıran Fikret, Kumru hemşire ile bir olup sevenleri ayırmak için harekete geçerler.

İkilinin oyunları, Mehmet ve Ayşe’nin başına büyük belalar açarken, ekran başındakilere de kahkaha dolu anlar yaşatacak. İzleyiciler, heyecanla âşıkların kavuşacağı anı bekleyecekler.

Alper Saldıran ve Burcu Özberk’e, Mehmet Atay, Burcu Altın, Begüm Öner, Ahmet Kayakesen, Selçuk Veysel Zurnazanlı, Hayati Akbaş ve Eyşan Özhim’in eşlik ettiği ‘Badem Şekeri 3’ün senaryosu Alper Erze’nin imzasını taşıyor.

Genel yönetmen ve yapımcılığını Abdullah Oğuz, yönetmenliğini Aydın Bulut, yapımcılığını ise Selen Sevigen, Evren Oğuz ve Mahmut Kayımtu’nun, genel üstlendiği ‘Badem Şekeri 3’, 20 Kasım Pazartesi saat 21.15'te FOX’ta.