Televizyon
21 Haz 2017 13:20 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:56

Fox TV bayram ekranında yeni programlarını görücüye çıkaracak!

FOX’un bayram için özel hazırladığı yayın akışı, 24-26 Haziran tarihleri arasında izleyiciyle buluşacak.

Karga Seven Pictures’ın yapımcılığını üstlendiği ve sunuculuğunu Timur Acar’ın yaptığı “Gönder Gitsin” adlı yarışma programı, bayram boyunca ünlü konuklarla ekrana gelecek.

25 Film tarafından yapılan ve Sinan Çalışkanoğlu ile Şinasi Yurtsever’in moderatörlüğünü yaptığı şaka programı “İlk Buluşma” ise art arda 3 gün izleyiciyi kahkahaya boğacak.

SANATÇILARDAN RAMAZAN BAYRAMI’NDA ANLAMLI DESTEK

24, 25 ve 26 Haziran tarihlerinde saat 20:00 itibarıyla yayınlanacak “Gönder Gitsin” yarışmasının ilk yarışmacıları Mert Fırat ve Melis Birkan olacak. Mert Fırat ve Melis Birkan’ın elde ettiği tüm gelir ise “İhtiyaç Haritası” adlı sosyal sorumluluk projesine bağışlanacak.

Bayramın ilk günü programa konuk olacak Sinan Çalışkanoğlu ile “Miss Model of World” birincisi Sevcan Yaşar ve bayramın 2. günü programa konuk olacak Şevkat Yerimdar dizisinin başrol oyuncuları Özgürcan Çevik ile Başak Parlak’ın kazandığı meblağ ise Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’ne bağışlanacak.

BU ŞAKALAR BİR BAŞKA

24,25 ve 26 Haziran tarihlerinde, “Gönder Gitsin” yarışmasının hemen ardından, saat 22:00 itibarıyla yayınlanacak “İlk Buluşma” adlı yarışma programında; Başına geleceklerden habersiz şaka kurbanını mekana getiren kişi, mekanda kaldıkları sürece sunucuların istekleri doğrultusunda her biri diğerinden daha zor dört farklı etaptan geçmeye çalışacak ve her şeyden habersiz şaka kurbanıyla beraber para kazanma şansını elde edecek.

“GÖNDER GİTSİN” İLE “İLK BULUŞMA” 24,25 VE 26 HAZİRAN TARİHLERİNDE FOX’TA!