Televizyon
19 Haz 2014 00:28 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:19

Fox Haber'de değişim! İzleyiciyi hangi sürprizler bekliyor?(Medyaradar/Özel)

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte artık televizyon kanalları da yayınlarını hafifletmeye başladı. Bazı programlar yaz tatiline çıktı. Fox Haber’de de İsmail Küçükkaya ile Fatih Portakal “kısa bir ara” dedi, ama tatil dönüşü bakın neler olacak?

Doğan Şentürk yönetimindeki Fox Haberde yaz programı uygulamasına geçildi. Çalar Saat programını sunan başarılı gazeteci İsmail Küçükkaya ile Ana Haberi sunan Fatih Portakal yaz tatili için izne ayrıldılar. Her iki isim de 4 Ağustos’a kadar yok. Ama bu tarihten sonra dikkat çeken projelerle her iki isim de tekrar ekranlarda olacak. 4 Ağustos’ta hem Çalar Saat hem de Fox Ana Haber Ankara’dan izleyiciye merhaba diyecek. Cumhurbaşkanlığı seçimi için Başkent’in nabzı tutulacak.

Fox Haber Genel Yayın Yönetmeni Doğan Şentürk, dikkat çeken bir projeyi daha hayata geçirecek.  1 Eylül’den itibaren İsmail Küçükkaya ile Fatih Portakal birlikte hafta için bir gün program yapacak. Programda ağırlıklı olarak gündeme dair konular tartışılacak, konuklar ağırlanacak. İkili seçim günü de ekranda birlikte boy göstermiş, izleyiciden tam alkış almıştı.

MEDYARADAR/ÖZEL