Reklam PR
29 Mayıs 2014 17:25 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:14

Forum Saat'in lansmanına ünlü isimler damgasını vurdu!

Forum Saat, Escada ve Nina Ricci Türkiye’ye gelişini büyük bir davet ile kutladı.

İş,cemiyet, spor ve sanat dünyasının ünlü isimlerini bir araya getiren davete Feryal Gülman, Ceylan Çapa, Hande Ataizi, Yeşim Salkım, Chloe, Özge Ulısoy, Ece Gürsel, Hande Subaşı, Burcu Kara, Bennu Gerede, Murat Cemcir ve Efes Pilsen’li basketbolcu Birkan Batuk gibi isimler katıldı.

Les Ottomans Otel’de Forum Saat ev sahipliğinde gerçekleşecen davete Ceylan Çapa sportif şıklığı ve sempatik tavırları ile damgasını vurdu. Davet boyunca etrafa  gülücükler saçan sosyetik güzel bu yaz hem tatil yapıp hemde moda ve stil üzerine projeler yapacağını söyledi.



Hande Ataizi,  hamileliğinde son aylara yaklaşması ile tatil planlarını gözden geçirdiğini söyleyen Hande Yener, hamileliği ile ilgili herşeyin yolunda olduğunu söyledi. Çok fazla kilo alamadığı gözlenen sanatçı çalışmayı özlediğini de sözlerine ekledi.

CHLOE’ye ilk düğün hediyesi…Beyaz Gelin saati

6 haziranda Serdar Ortaç ile dünya evine girecek olan İrlandalı güzel basın mensuplarının düğün ile ilgili sorularını kaçamak cevapladı. Herşeyin bir sürpriz gibi büyülü ve gizemli olmasını isteyen Chloe, “tek söyleyeceğim şey inanılmaz heyecanlıyım, düğün ve nikahtan konuşurken bile heyecandan titriyorum. Ve bu mutluluğa nazar demesin istiyorum. Herşeyle en ince detayına kadar kendim düğün planner arkadaşım ile birlikte planladık. Yani 6 aralık ta sizlere büyük sürprizler var. Hatta bazı detayları serdar bile bilmiyor” dedi. Louughnan’a ilk düğün hediyesi menejerinden geldi. Beyaz bir gelin saati hediye eden menejeri ile duygulu anlar yaşadılar.

Ünlü simaların yanı sıra uluslararası marka müdürü Aleksandra Graf katılımı ile gerçekleşecen davete Feryal Gülman oğlunun mezuniyet töreninden ayağının tozu ile katıldı. Orada çok duygulandığını söyleyen Gülman, eşi ile bir araya gelmesi konusunda ise sorulara yanıt vermedi.



Yeşim Salkım yazı çalışarak geçirecek

Yeşim Salkım, kızı ile gezmeyi sevdiğini onunla herşeyi arkadaş gibi paylaştığını söyledi. Eşinin yurt dışında olduğunu söyleyen YeşiM Salkım şuanda en büyük heyecanının önümüzdeki hafta başlayacak dizisi olduğunu söyledi.

Fox tv de başlayacak projede olmaktan ekranda olmaktan mutlu olduğunu belirten Salkım yazı çalışarak geçirecek ünlüler arasında. 

Açıklamalarda bulunan Forum Saat Yönetici Ortağı Hikmet Bulduk, önümüzdeki günlerde yine dünya markası saatleri Türkiyeye getireceğinin müjdesini verdi.