Polemik & Kulis
13 Eyl 2010 13:49 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:37

FLAŞ! FLAŞ! MEHMET AKİF YAŞIN HANGİ HASTANELER GRUBUNUN YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINA GETİRİLDİ?(MEDYARADAR/ÖZEL)

TMSF yönetiminde olduğu dönemde Sabah-ATV Yönetim Kurulu Başkanlığı yapan Mehmet Akif Yaşın'a zorlu görev!

TMSF yönetiminde olduğu dönemde Sabah-ATV Yönetim Kurulu Başkanlığı yapan Mehmet Akif Yaşın bünyesinde Alman Hastanesi ve İtalyan Hastanesi'ni barındıran Universal Sağlık Holding’in Yönetim Kurulu başkanı ve icra kurulu başkanı olarak atandı. Atama kararı şirketin kurucusu Dr.Azmi Ofluoğlu tarafından duyuruldu.

Yetkilerini Yaşın’a devreden Ofluoğlu’nun bundan sonra mesaisini Yeni Yüzyıl Üniversitesi için harcayacağı Medyaradar’a gelen bilgiler arasında...

İşte atama duyurusu...

Değerli Çalışma Arkadaşlarım,
 
Sağlık sektöründe uzun yıllardır hizmet veren grubumuz, yeni yatırımlar ve yeni atılımlar amacıyla bir yapılanmaya gitme kararı almıştır. Bu amaçla hizmet veren şirketlerimiz Universal Sağlık Holding çatısı altında toplanmış ve yeni bir profesyonel bir ekiple yoluna devam etme kararı almıştır.
Sayın Dr.Mehmet Akif Yaşın, 13 Eylül 2010 tarihi itibarıyla Universal Sağlık Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve İcra Kurulu Başkanı olarak atanmıştır.
Bugüne kadar göstermiş olduğunuz özverili çalışmayı yeni yönetim döneminde de göstereceğinize olan inancımızı bir kez daha yinelemek isterim.
Sayın Yaşın ve ekibine yeni dönemde başarılar dilerim.
 
 
                                                                                              Dr. Azmi OFLUOĞLU